reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2013

Melduje sie z lozka z moim aniolem strozem ( czyt. Z kroplowka), ale mam jak all inclusive, sala jednoosobowa, swoja lazienka, swoj tv haha no turnus zajebisty ;p tylko ta francowata kroplowa szczypieeee, dzieki za kciuki laseczki!! Lekarz powiedzial ze szyjka ok, kanal zamkniety, a brzuch kilka dni poobserwujemy, przyspieszyl mi kroplowe i jak bedzie cos dzialac to moze w pon wieczorem mnie wypuszcza . Narazie jestem pozytywnie nastawiona, bo wiem ze z szyjka ok i sie nie skraca i to najwazniejsze ;)
bidulko :/ ale w sumie dobrze ze sie tobą zajęli :))))

ja chyba też się wyprowadzę do Fracji skoro tam tak szanują babeczki w ciąży..Ja dziś w obie strony stałam w tramwaju, bo nikt mnie nie widział.. a potem 40 minut na poczcie... bo poczta nie ingeruje w kolejkę!!!:szok::crazy::rofl2:
W autobusie akurat to zawsze trzymam sie wyzywajaco za brzuch a ze raczej tłoczno i zawsze ktoś niechcący stuknie to odpycham i mówię zeby uważał :) wtedy zawsze ktoś mi wyszuka siedzące miejsce :D

A ja jutro jade na zakupy, kino i wybierać obrączki na ślub:-):-):-)
U lala pochwal sie potem

niestety mamy pobyt napewno odbije sie na moim tyłku... Wczoraj wchlonelam opakowanie rafaello hihi i o 3rano batona aż Tadek sie obudził :D
troche to wkurzajace ale mogę jeść mniej niż już jem bo skończy sie na śniadaniu obiedzie i kolacji a to raczej nie wystarczy i będę chodziła głodna a podejrzewam ze to ńie jest najlepszy pomysł :)

ja dziś zabieram sie z mama za duże porządki i przyszłym tymczasowym pokoju Tadka :) będziemy odgracac i przestawiać moze jakieś deko na ścianie/drzwiach sie walnie :))) będę was poglądac
milego weekendu

reklama
Margo25 na pewno nie można strepsils, wiem, że tymianek i podbiał też raczej powinno się omijać, za to spokojnie możesz brać Tantum Verde i Orofar. Margo25 można płukać szałwią a i można herbatkę z sokiem malinowym.

Ewcik kochana jak masz się denerwować to idź do szpitala lub swojego Gina sprawdzić. Nerwy nie służą Tobie i maluszkowi a tak przynajmniej będziesz spokojna

Domi mam nadzieję, że to tylko grube skarpety, trochę się obawiam chrzcin ze względu na jazdę nowym samochodem i to, że będę musiała to wielkie coś zaparkować.

My już przygotowani do chrzcin, kwiaty kupione, ubrania uszykowane, teraz się byczymy a na 16 jedziemy do siostry

Hej :)

Byłam u dermatologa. Nic się nie dowiedziałam. Zapisała mi maści i tyle. Jedną na te bable a drugą do twarzy na pryszcze.
Też jej się na pierwszy rzut oka skojarzyło że mnie coś pogryzło..
Najbardziej mnie rozłożyło jak jej się spytałam czy to nie grozi w ciąży a ona na to :
-jest pani w ciąży ?
Haha no padlam :nerd:

Marzycielka to udanej imprezki ;) ja mam chrzciny za tydzien i mam nadzieje, ze do tej pory wyjde z tego mojego "sanatorium" ;)

IzaV korzystaj poki mama jest i dogadza ;D moja dzisiaj zieciowi obiadek przyszykowala haha

A ja juz po obiadku, z tego co sie dowiedzialam to kolejnej kroplowy na dzisiaj juz nie przewiduja, zaraz mam wchlonac tabletki i czekam na mezulka ;)
Powiem wam jak leze to od 7 rano brzuch stawial mi sie "tylko" jakies 7-8 razy, wiec troche mniej niz w domu, ale ledwo wsta.e i zrobie kroka do lazienki to juz twardy caly :/

Izka87 - bidulko strasznie Ci współczuje i naprawdę trzymam kciuki, żeby Cię wypuścili jak najszybciej. Mam do Ciebie pytanie może Ci się wydać kretyńskie ale na czym polega stawianie się brzuszka. Jak mam poznać, że stawia się i twardnieje. Boli wtedy czy co się dzieje??

Hellou,

Izka, trzymaj się kochana! I odpoczywaj na maxa, bo masz na pewno świetną opiekę!

Marzycielka, udanej bibki!:)

IzaV, wykorzystuj tam mamę ile wlezie! :) Ona też na pewno jest spragniona dogadzania Ci, więc obopólna korzyść. To będzie jej pierwszy wnuk?

Ja leżę plackiem i zajadam galaretki. Póki co efektów nie widać, no ale to dopiero drugi dzień w sumie. Nadal boli jak cholera, ledwie mogę się ruszać. No ale przynajmniej nie muszę nic większego robić (oprócz gotowania), bo się mąż wszystkim zajmuje.

reklama
Do góry