Maciurka twój małżon jest Polakiem? Bo jak z importu i zamierzacie zostać w irl to to imię wcale nie jest takie straszne

kwestia kontekstu

a jak nie, zaproponuj na drugie bruce i niech na niego tak wola hehe
Iza tak jest polakiem ale jemu się to imię podoba i koniec a argument taki że i tak mieszkamy za granicą- tylko wiesz mi o to chodzi że nie wiadomo gdzie nas poniesie a jak wrócę do pl i dziecko do szkoły pójdzie... W pl by nie miał życia przez to, dlatego myślę,... T na to nie zwraca uwagi on ogólnie ma 'wywalone' co ludzie myślą

hmm dla mnie imię jakby za twarde, więc sama nie wiem- a tak to on tyle o tym gada że juz lekko przywyklam

), hmm jestem w kropce

!
Fibi fajnie że gdzieś jedziecie! Oby jakąś dobra ofertę wam przrdstawili!!
Jagoda.gratuluje

śliczne obraczki, a sukienkę tak łatwo myslisz się zdecydujesz na jakąś że tydzień przed.chcesz iść?
Maciejkaaa mam nadz że masc da jakiś efekt
Domi- no gadamy o imionach codziennie juz Tomek mi przyszedł jeszcze z propozycjami Antoni, Edward, Józef.... Yyyy to 1 może jakoś jeszcze by przeszło ale ogólnie chyba.zrobimy losowanie... Wybierzemyza 4 imiona i każdy będzie losowal no i Bruce też tam będzie jako propozycja hehe a T się śmieje.że i tak pewnie wygra Bruce bo on.ma szczęście w takich rzeczach

))
Aa właśnie tak.z.ciekawości zapytam póki.gadamy o lotach itd myślicie że jak np jadę do pl w tym.mies, tzn lecę, to np za.miesiąc też by nie było przeszkody polecieć.na wakacje na tydzień czy coś - kurde nie wiem ja wyszłam.z takiego założenia że chyba nie.można dużo latać w ciąży... Ale tak bym sobie poleciala na urlop jakiś- jak myslicie??