reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2013

my Spokojnie. Maleństwo rusza się niemal bez przerwy ale tego czasem nie czujemy zwłaszcza gdy ruchy są delikatne albo kiedy się poruszamy :) dopiero po 28tyg powinno się liczyć ruchy. Przyjmuje się 10ruchów na godz pod warunkiem ze nie trafimy na dłuższą drzemkę dzidzi hehe
Także nie martw się tylko ciesz każdym ruchem ;-)

reklama
Maciejkaa zacznij brac magnez na skurcze, a jak juz bierzesz magnez to zwieksz sobie dawke, ja juz dwie tabl dodatkowo biore, oczywiscie w witaminkach tez mam magnez i skurcze mi nie dokuczaja ;-)

My2013 to tylko artykul i roznie moze byc, nasze maluszki duzo spia, a u kazdej z nas ruchy sa rozne wiec nie przejmuj sie tym artykulem i skoro na wizycie bylo wszystko ok i czujesz jednak ruchy jest ok ;-) a u mnie w 23 tygodniu byly juz kopniaki, ale ile ich bylo w ciagu dnia nie liczylam :-D

Madziasek Biorę jedną dziennie wg zalecenia. I mam odstawic bo gin mi przepisała żelazo a jednego i drugiego razem brać nie można więc pewnie co chwilę będę mieć skurcze. Ale lepsze to niż anemia :nerd:

Hej dziewczyny :)

pisze do Was już jako mężatka :-D:-D:-D ślub super, 15 minut stresu i po wszystkim, ale głos mi się łamał jak mówiłam przyrzeczenie;-);-) pogoda tylko nieciekawa była, ale przynajmniej nie padało. Przyjecie tez się udało:-) Jeden stres z głowy, teraz tylko odliczam do porodu i już z górki.:-):-)Dzieki za wszystkie miłe słowa i kciuki.;-);-):-):-)

my- nie sądze ze powinnaś się przejmować, ja mam takie dni ze czuję bardzo mocne ruchy a mam takie ze nie czuję prawie nic, tez sie wtedy stresuję, ale na usg zawsze wszystko jest ok. mi się wydaje ze literatura literaturą a każde dzieciatko jest inne :)

jagoda- zyczę Ci wszystkiego co najlepsze i mnóóóóstwa cierpliwości :D

reklama
Do góry