reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2013

franekkimono, zeby ten bol brzucha od upadku nie byl...
marzycielka ja tez tak mam z ta ochota do rodzenia:-)
jagoda jak Ci puchna nogi, to mozesz wyprobowac kolanowki uciskowe jak masz ciezszy dzien, mi pomagaja. Powodzenia na wizycie.

Ja dzis zamiast do 15 w pracy, zostaje prawie do 16, wiec jestem bardzo zadowolona:-( Ludzie nie rozumieja, ze bedac w ciazy mozna sie czuc bardziej zmeczonym. Dzis ledwo wstalam rano ,a wczoraj zasnelam na kanapie, cos mnie zmeczenie dopadlo.

reklama
Jagoda trzymam kciuki, ja mam o 16.40 wizytę i znowu ponad 100 zł nie moje:-(
dolaresr niektórzy to gadają takie bzdury, przecież są wyraźne zalecenia odnośnie pępka , w każdym szpitalu. Jak Maks się urodził to smarowałam spirytusem (jakoś się rozrabiało z wodą , już nie pamiętam) a teraz jest ten octanisept. Ale wodą z mydłem, no głupota. Ciekawe czy pediatra nic na to nie mówi, jak się idzie na wizytę kontrolną zaraz po urodzeniu.
Agata_k gdzie zamawiałaś tapetę, ja muszę też kupić, bo u Maksa tyle co malowaliśmy a już pokój jest brudny, jednak malować w pokoju dziecięcym się nie opłaca.

Doriq, do kiedy planujesz pracować?
Franiu, ja też kibicuję Borusii, ale uważam, że to właśnie oni wygrają. I myślę, że mecz będzie bardzo zacięty!

Agata do konca czerwca zostaje w pracy, potem mam 3 tyg urlopu, wracam na jakis tydzien i zaczyna mi sie macierzynski 16 tyg, wiec jeszcze troche

Madziasek przez te tematy, teraz było o porodzie kleszczowym i komplikacjach po nim oraz o nacięciu i pęknięciu krocza. Powiem Wam, że trzeba było widzieć miny panów jak babka opowiadała o nacięciu krocza, bezcennne :-)

Agata super pomysł na pokoik.

Jagoda, Kamu kciuki za wizytę.

Doriq bo ludzie nie są wyrozumiali u mnie w pracy była kobieta, która wyszła z założenia, że jak jestem w ciązy to muszę mieć więcej pracy, bo jak urodzę to mnie nie będzie

reklama
Do góry