reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2013

Jagoda &&&&& i opisz jak wrócisz.:-) Agata ty też z tych łowiących? Vzy tylko towarzysko? Ja uwielbiam łowić ale zdejmowanie z haczyka i obrabianie później to u mnie chłopaki załatwiają..:-)

reklama
modlicha83 - my z mężem zamówiliśmy sobie te Galaxy S III mini, wczoraj przyszły :) Ja mam biały, on czarny. Wielkiego doświadczenia więc jeszcze nie mamy :) Ale wybraliśmy go bo nasz dobry znajomy pracuje w tej branży i bardzo polecał, także kupuj śmiało :)

Ja też byłam nacinana, nawet nie wiem kiedy :szok: gorzej potem, jak się rana goi. Ale ponoć lepiej, żeby nacięli niż by miało samo pęknąć, bo wtedy to może być jeszcze większa rana.

aleksandral - dzięki, ja może jutro jadę, biorę na raty w media. To mój pierwszy smartfon, jak nie będę czegoś ogarniać, to będę się Ciebie pytać, oki? :-D

Pytaj kochana, będziemy razem kombinować bo wstyd się przyznać, ale dla mnie to też pierwszy smartfon, jakoś się długo trzymał mój ostatni telefon i nie było potrzeby :)

Zaczarowana, ja stanowczo z tych łowiących;) Obrabianie mam opanowane, gorzej ze ściąganiem z haka;)

Co do nacinania vs pękania - pękanie bardziej ryzykowne, bo można pęknąć do odbytnicy aż, ale za to po nacinaniu dłużej się goi rana i bardziej to boli. Najlepiej nie być nacinaną i nie pęknąć;-)

Piekę ciasteczka owsiane i pachnie w całym domu tak, że chyba zeżrę wszystkie, zanim D wróci do domu:cool2:

Cześć ja już po wizycie, wszytko ok, tylko mam jeść więcej białka, bo coś wyniki mi się osłabiły. Młoda już 900 g waży , sporo przybrała od ostatniej wizyty w ciągu miesiąca aż 400 g
Ja też byłam nacinana i też nie wiem kiedy (szczerze to nawet byłam zdziwiona jak mi powiedzieli,że byłam nacinana) potem trochę boli jak się goi , ale nie jest źle. Najwygodniej wtedy siadać na takim małym pompowanym kole jak do pływania, już takie mam odłożone

Ka mam smartfona na androidzie - super sprawa :-)

Też słyszałam ze lepsze jest nacinanie niż pękanie a obyć się bez jednego lub drugiego jest trudne zwłaszcza przy pierwszym porodzie ..

Kamu to super. Moja też waży 900 g ;)
Ja też byłam zdziwiona ze mnie cieli i po porodzie spytałam czy mocno popękałam a one ze było cięcie :eek:

jestem..

mała waży 1,5 kg:-), lekarz mowil ze malo troche, ale ze ja jestem szczupla to dzidzia tez:eek: prztylam 1,5 kg od ostatniej wizyty, w sumie 9, badal mi cyce i mowil ze duuzo mleka bedzie:-D:-D:-D mam zdjecie w 3d jutro wrzuce jak mi sie uda.... i dołączam do grona szyjkowych, bo tez mi sie skraca i miekka jest i juz rozwarcie jakies ale powiedzial ze nie tak tragicznie. narazie mam brac luteine i nospe 3 x dziennie i sie nie przemeczac,ale jak jak trzeba do pracy chodzic. Mam brac te tabletki i jak brzuch przestanie bolec i twardniec to wizyta za 4 tyg, a jak cos nie tak to mam szybciej przyjsc... mam nadzeje ze ta luteina cos zdziala...

Kamu super ze wizyta ok :)

Jagoda moj wazyl we wtorek 1560 g i ginka nic nie mowila ze malo :) a na ta szyjke uwazaj i sluchaj sie lekarza i nie przemeczaj ;)

reklama
Do góry