reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2013

Basia staram się kiedy tylko mogę odpoczywać, dzidzia ważniejsza niż cokolwiek :) Też bym chciała nad morze, ehhh.

reklama
Cześć Wszystkim!

Antybiotyk połknięty wczoraj wieczorem i mam nadzieję, że zadziała. Ale całą noc czuwałam czy Mały się rusza. Bałam się, żeby mu nic nie zaszkodziło.
Dziś mam jakiś mega śpiący dzień i wszystko mnie drażni, a najbardziej mój mąż.

Quincy ja też bliźniak jestem :-) zwariowana natura w nas drzemie ;-) udanej imprezki :-)

Mmm morze .. coś pięknego. Niestety w tym roku nici z wakacji :-(

Mój synio też zodiakalny bliźniak :-D

Saguaro - nic się nie martw. Lekarz wie co robi ;)

Wiecie co? Chyba mam depresje jakąś, albo hormony mi buzują. Znowu zlapałam doła i siedzę i rycze. Oczywiście w ukryciu przed mężem, bo ten zaraz by mnie dodatkowo opierniczył. Nic mi się nie chce. Nie chcę być tu gdzie jestem, tylko wrocilabym chętnie do mojego rodzinnego domu. Nie czuję się tu dobrze. Nie mam tu zbyt wielu znajomych. Całymi dniami siedzę w domu. Nawet moje ulubione zajęcie, czyli czytanie książek nie interesuje mnie. Nie wiem jak sobie z tym poradzić....

:-(

a ja dzisiaj bylam w Łebie, a nad morze nawet nie poszłam:-D:-D, tydzien temu bylam w ustce t:-Do morze widzialam, zreszta ja mam bliziutko nad morze, wiec moze jutro sie wybiore:-):-)

sugaro, ciazowe hormony buzuja, ja ostatnio jak sie wkurzylam na mojego i mu sms pisalam to wylam jak glupia:szok: jeszcze troche musimy sie przemeczyc.

Quincy, udanej imprezki:-)

sugaro, do mnie ostatnio lekarz mowil co to sie dzieje z tymi ciezarnymi ze wszystkie maja baktelie w moczu:baffled: ja wczoraj odebralam wyniki i tez mam "liczne" za kazdym razem zreszta, ale lekarz poki co nic z tym nie robi. w piatek wizyta, wiec sie okaze...

Saguaro jutro będzie nowy dzień, lepszy dzień :). Ja też miewam gorsze i lepsze dni choć kompletnie nie mam powodu by mieć te gorsze. Wymyślam sobie jakąś schizę i nakręcam się na nią pół dnia. A następnego śmieję się do łez przeglądając mistrzów :p. Ostatnio na szkole rodzenia siedział koło mnie jakiś koleś, który miał katar i ciężko oddychał, aż mu bulgotało. Tak mnie tym wnerwiał nieziemsko, że byłam bliska się przesiąść. W ogóle wszyscy mnie wnerwiali, bo coś sobie szeptali i mnie rozpraszali, a temat mnie interesował :p.

Ja mam nad morze 100 km i bywam raz na 2-3 lata na jeden dzień wyskoczyć. Ale za to góry to inna bajka... jestem średnio 15 razy w roku. W tym byłam tylko 2 i moooooże pojadę dopiero z dzidzią, jak będziemy obie w formie. Chyba mieszkam w nieodpowiednim regionie ;)

Ja też jestem bliźniak :)

Edit: no i zapomniałam o najważniejszym.... co sądzicie o przechowywaniu komórek macierzystych?

Ostatnia edycja:
hejka ;)
Ja właśnie wróciłam z Ikei, kupiłam komodę i trochę dodatków :) chociaż powiem wam, że jestem trochę zła bo jechałam z zamiarem kupienia komody Malm z 4 szufladami i jak na złość zostały wykupione ;( .. kupiłam z trzema bo już nie chciało mi się znowu tam wracać za kilka dni..

Widzę dużo nas z bliźniąt ;) to kiedy się dziewczyny urodziłyście ? ja jestem z 4 czerwca :)

Ja tam uwielbiam Morze.. a, znowu w górach nie czuję się za dobrze.. Ustroń/ Wisła jeszcze tak ale Zakopane odpada.. od razu się źle czuję..

Straszycie dziewczyny.. ja w poniedziałek odbieram wyniki z krwi i moczu i aż się boję..

Co do komórek macierzystych to jest to fajna opcja tylko trochę droga.. nas na chwilę dzisiejszą na to nie stać.. ale nie powiem, jest to dobre zabezpieczenie na przyszłość jeżeli chodzi o zdrowie ..

No właśnie niby trochę droga (roczny abonament to koszt 530 zl + opłaty jednorazowe za pobranie itd), ale jak pomyślałam, że znacznie więcej płacę za AC samochodu, a to przecież tylko kawał blachy... Bankowanie tych komórek, to takie trochę AC dla dziecka.

reklama
Hej! Dziewczyny licznymi bakteriami w moczu nie ma sie co martwić, moja lekarka mówi że to śluz z pochwy, żeby próbka była idealna trzeba było by z cewnika pobrać, zawsze mówi że najważniejsze żeby białka nie było! Ja za to stresuje sie cytomegalią- nie chorowałam nigdy, nie mam przeciwciał, ciągle mam shize, że sie zaraziłam, w poniesziałek znowu robię na to badanie. Wcześnie bałam sie toxo, ale teraz w 3 trymestrze już nie jest tak groźna( na nią też nie mam przeciwciał). Oj.. Boje sie tego poniedziałku...

Do góry