Witam Was dziewczyny:-)
Ja miałam bardzo aktywny weekend. Wczoraj od rana sprzątanie, popołudniu IKEA, a później grill i zostaliśmy na noc u siostry.. Dziś znowu od rana w kuchni bo zaprosiliśmy siostrę na obiad,a popołudniu przyszli teściowie na kawę.. :-) Teraz mąż pojechał na ostatni egzamin przed magisterką, a ja wreszcie rozłożyłam się na kanapie i chyba do końca dnia z niej nie zejdę
Doriq, komodę kupiłam MALM białą. Miała być z 4 szufladami ale niestety jak na złość nie było, więc kupiliśmy z trzema..
Quincy, nie stresuj się na zapas :-) najważniejsze, że córeczka zdrowa, a i pewnie w terminie się pięknie urodzi ;-) może jej wczoraj nie czułaś przez ogrom przygotowań urodzinowych itd.. ja jak jestem bardzo zajęta i cały czas coś robię to też nie czuję synka, dopiero jak się położę to zaczyna się ruszać

ruch podobno usypia nasze maluchy :-) Co do wąskich bioder to moja kuzynka jest strasznie chuda.. przy wzroście 173cm ma chyba 50kg, a rodziła dwie córki naturalnie i bez problemów. Obie miały przeszło 3kg;-)
Doriq, zazdroszczę Ci.. ja to jakoś nie potrafię się odważyć założyć strój kąpielowy .. wyglądam już jak wieloryb, a do tego nowe rozstępy mam na biodrach i cellulit .. ehh.. po porodzie muszę ostro się za siebie wziąć !!
W ogóle pomóżcie !! wcześniej nie miałam zgagi, a teraz zaczyna mnie strasznie męczyć :-( czy mogę sobie pomóc ? Wiem, że migdały pomagają, ale niestety w domu brak..
All me, jeszcze troszkę !! musimy dać radę !! najgorsze te upały przed nami ..