szuszu888
Fanka BB :)
to ja tez chcę z Wami 26.07 z usg, 6.08 z miesiączki:-)
Jeszcze Oli ma chyba na 25.07;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to ja tez chcę z Wami 26.07 z usg, 6.08 z miesiączki:-)
Jeszcze Oli ma chyba na 25.07;-)
(kilka wizyt z mlodym po lekarzach)ja mam na 4 sierpnia, ale cc 25 lipca ;-)

Czesc Dziewczyny. powrocilam po dluugiej przerwie, nie dalam rady nic robic tylko spalam i spalam wiec jak sie domyslacie wizyta w wawie niestety nie byla udana dla nas( malenstwo ma problemy i u nich doszly jeszcze inne sprawy nie tylko te z pecherzem i ptaszakiem. Jestem wsciekla na lek ktorzy mnie prowadzili. Musimy jakos dac rade przede wszytskim ja musze przeczekac jeszcze conajmniej do 20 bo mam wizyte w wawie i mozliwe ze zostane juz do poradu
( a 15 mamy miec wyniki z kario....... cos tam pisze na tym watku bo juz tak zaczelam i skonczze tutaj.
Zycze udanego dzionka
Nie przeczytalma wszystkich watkow wiec narazie nie odnosze sie do nich
No na bycie pierwszą sierpniówką to już nie mam szansOli jak już kiedyś wspominałam, ja to z Tobą w zawody nie idę:-) Stawiam na Ciebie, że Ty rozwiążesz worek pierwsza i potem się wszystkie posypiemy![]()
, i oby do tego 38 tyg
ale ten czas leci.