• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

ANIA trzymam mocno kciukasy za Was

No na bycie pierwszą sierpniówką to już nie mam szans :-D, i oby do tego 38 tyg

Chociaż ja już nie mam sił. Odwołuję dziś moje uwielbienie dla upałów - dziś mam już dość
<hahahahah>:-) juz iesz co to upal Oli ja tez nie daje rady poce sie siedzac;/ ale sie chmurzy wiec licze ze popada i bedzie git;-)
ANkaaa 3 maj sie oby wszytsko sie jakos dobrze skonczlo ten lekarz to chyba slepy byl przykro mi strasznie...;-(
Malgosia to masz niespodziewanke;-)
Devi super niespodzianka ja tez zaczne z mezem pomagac malemu wyjsc na swiat w 38 tyg;-)
co do terminu ja z om mam w koncu na 31 lipca/1 sierpnia a teraz usg na 30 lipca;-)licze ze tak 23 moze sie juz rozpakuje;-) hahaha ale liczyc to ja sobie moge :P
zamowilam wozek ale jestem troche zestresowana mam nadzieje ze facet zrobi tak jak chcialam ....bo przez meza nie slyszalam polowy co do mnie gadal ;/

reklama
Ja nie wiem jak ale zmusiłam się w ten upał do ćwiczeń, tyłek już dzięki temu całkiem przestał boleć i też właśnie szamam wielgachną porcję lodów. W cieniu 30 stopni, umieram. No i nie mam już gipsu:-)
I proszę nie piszcie już nic o seksie bo niektóre z nas mogą tylko pomarzyć i smaka robicie:-p

Ja właśnie poszłam odebrać wyniki krwi, faktycznie na dworze aż za gorąco! a mój jamnik tylko by siedział na kolanach! więc dodatkowo jeszcze mnie grzeje!
coś tam mi pospadało w wynikach, ale nie wiem jak to interpretować, chyba jakaś mała anemia się przyplątała, spadły mi trochę krwinki czerwone, hemoglobina i hematokryt, a w moczu mam dość liczne nabłonki płaskie? co to znaczy?? Biedroneczka napewno będziesz wiedzieć!!!:) mam wizytę 13 zobaczymy co tam z moją szyjką,
mi się chce cały czas spać!!! teraz też oczy mi się zamykają :P
ja bym chciała urodzić po 23 sierpnia :P żeby była 3 panna :))))

Witam kochane sierpnioweczki.
Nie było mnie kilka mies. a tu takie zmiany :) zanim sie obejzymy zaraz nasze maluszki pojawia sie na swiecie :)
U mnie sporo sie zmienilo. Zostalam wywalona z domu przez nazeczoną mojego ojca. i mieszkam jak narazie z babcia mojej kolezanki. staramy sie znalezc chociazby kawalerke dla siebie ale jest bardzo ciezko. A zbyt wiele czasu nam nie zostalo. Termin porodu zbliza sie wielkimi krokami :(

my już po zabiegu, idę na wątek:)

Dominic dobrze, że już bez gipsu:)) Tylko proszę Cie nie chodź na rękach:-D

Ankaaaa, bardzo współczuję i trzymam kciuki żeby się wszystko ułożyło.

ANkaaaaaaa jak ojciec mogl na to pzowolic z tego co pamietam szukaliscie czegos bpo osobno mieszkalas ze swoim facetem..?? kurde zycze jak najszybszego znaleznienia 4 katow i bardzo mi przykri...;-(
Ja mam dzis dosc smierdze poce sie ;-(wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Anna2101 powodzenia w szukaniu lokum i kopnij ode mnie w d... tą narzeczoną bo to trzeba mieć nieziemski tupet pozbawić dachu nad głową ciężarną.

Ja nie wytrzymałam, poszłam po zimnego lecha bezalkoholowego a wróciłam z pełnym plecakiem i reklamówką różności. Będzie na juto botwinka:-)
Rączka spisuje się świetnie;-)

reklama
ANkaaaaaaa jak ojciec mogl na to pzowolic z tego co pamietam szukaliscie czegos bpo osobno mieszkalas ze swoim facetem..?? kurde zycze jak najszybszego znaleznienia 4 katow i bardzo mi przykri...;-(
Ja mam dzis dosc smierdze poce sie ;-(wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Nawet slowem sie nie odezwal :/ jestem na niego strasznie wkurzona. ma w nosie co sie stanie ze mna i z malą. Z moim facetem nie mieszkalam i nie mieszkam. bo nie stac nas na to. on mieszka z rodzicami a ja u babci mojej kolezanki . i tak musze sie od niej wyprowadzic do sierpnia
dominic-ja jeszcze jej pokaze. sama nie moze miec dziecka i sie na mnie msci. wiec skoro pozbawila moje dziecko dachu nad glową to nigdy mnie i malej nie zobaczy :) jakos damy sobie rade sami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry