• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Anna- serdecznie ci współczuję... jacy ludzie potrafią być nieludzcy to aż strach.
Dominic- a Ty nie miałaś uważać na tą swoją rączkę?
A85- ostatnio też się suseł zrobiłam- właśnie przespałam z 1,5 h i taka jestem zaplątana

Laski- właśnie dostałam maila, że wygrałam uczestnictwo w warsztatach projektowania toreb- cholera- wyniki miały być w zeszłym tygodniu. A oni mi piszą, że zapraszają na zajęcia jutro o 16- w Wawie-no i nie wiem co robić, chyba nie pojadę tak z dnia na dzień, bo nie mam nic przygotowanego. Jaka masakra. Mam nadzieję, że żadnymi kosztami mnie nie obarczą.

reklama
Akutan uważam, przykleiłam na cięcie plasterek i zabandażowałam tak na wszelki:-p A poważnie to jest z nią lepiej niż z pierwszą po zabiegu, nie wiem dlaczego w każdym razie jutro już wybieram się do biura bo do głowy dostane w domu.

aanka strasznie mi przykro z powodu dzieciątka.... a nie da się tej wady zoperować? Jakie są rokowania?

anna2101 co za su... z tej baby... Po prostu nie wiem co napisać...

biedroneczka jak widać ta położna powołania nie ma... Czuję, że przyjdzie raz i później jej podziękuję...

A85 a tobie to chyba będzie ciężko dotrwac do 23/08:-D? Ja się własnie urodziłam 23 i nie wiem do końca czy jestem Lwem czy Panna bo różnie piszą...

Cześć Dziewczyny!

Witam się po dłuższej przerwie i niestety z przykrością stwierdzam, ze nie dam rady Was nadrobić. Tak więc wybaczcie, że nie będę odpisywać każdej z osobna.

U mnie wszystko w porządku, wybyczyłam się u mamy, ale teraz już u siebie zmagam się z temperaturami powietrza....że też akurat nam się przytrafiła najcieplejsza wiosna dziesięciolecia, strach myśleć, co będzie jak zacznie się lato ;-) A brzuchy coraz większe...

Hej Tonya - ponoć lipiec ma być taki sobie wię może nie będzie tak źle. JA narzekać nie mogę bo uwielbiam jak jest ciepło, ale współczuje wszystkim którzy źle znoszą upały

Mal-gosia oby prognozy co do lipca się sprawdziły....
Ja też do tych ciepłolubnych należę, ale w ciąży mi gorzej...nigdy w życiu się tyle nie pociłam, najchętniej bym nago chodziła wszędzie ;-)

Megmarion truskaweczki...mniam, to jest to, co teraz tygryski lubią najbardziej :-) Już lecę....

Dzieki dziewczynuy na mile slowa. Co do rokowan to tak wszystko sie okaze jak bedziemy miec wyniki z kario......, teraz wizyte na echo serduszka i doplera jedziemy 20.06 i wtedy tez sie dowiemy co i jak. Wada pecherza jest operacyjna dlugoletnie leczenie, ale czy da sie zrekonstruowac ptaszka to nic nie wiem mam sie dowiedziec 20, profil twarzoczaszki i paluszki raczek i nozek tez im sie nie podobaja. KU*****chodzilam do 2 b.dobrych lekarzy.
anna jestem w szoku, jak tak mozna zrobic. Ojciec nic nie moze zmienic?? wplynac jakos na ta babe!!
Dziewczyny jakby ktoras z Was potrzebowala Ferrum lek tabl do ssania(zelazo) to z checia sie podziele ja niestety nie poszlam na nie

reklama
Aanka powiem tak - w głowie się nie mieści, gdzie tych dwóch konowałów miało oczy jak Ci usg robili!!!Nic tylko zaskarżyć!!! Nawet nie potrafię sobie wyobrazić co czujesz. Musisz być silna za Waszą dwójeczkę.

A jeśli chodzi o narzeczoną tatusia to przepraszam może nie powinnam oceniać ludzi, których nie znam, ale dla mnie i ta Pani i tata są siebie warci...

Jak piszecie o rozwiązaniu w lipcu to pękam z zazdrości - czy ja jedna zostanę jak ta ciężarna słonica???termin wg OM 22.08, wprawdzie młody o 2 tyg wyprzedza swój wiek, ale przecież zawsze się mówi że ten termin z miesiączki najrealniejszy, prawda?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry