Blackberry
Fanka BB :)
W Rossmannie są chusteczki pampers sensitive 6 szt x 56 lub 6szt x 64szt w cenie 26,99 to chyba dobra cena, ale czym one się różnia?bo ja ciemna jestem...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-)
wrrr.. co za facet... chyba go postresuje, że po niedzieli sama wezmę sie za remont i poskacze po drabinie i pomaluje dwa pokoje a co mi tam:-)
az nie wytrzymałam i mu powiedziałam, że mnie tym dobija no to troche wyluzowal i tak od maja już troszke mniej upierdliwy w tych sprawach jest a czasem to nawet zachowuje sie jak by ciazy nie było!! Wczoraj to mi nawet pwoeidział ,że czym bliżej terminu jestem tym gorzej ze mną i cięzko ze mna wytrzymać!!!hehehehe
dobrze mu tak niech troche pocierpi w tamtej ciązy wogóle sie mną nie przejmował i dokładał jeszcze problemów, stresow i łez to teraz niech ma ode mnie co nieco ciekawego !!! ale wredna jestem.....
to sie kobietka napracuje a potem nabiega do kazdej przez dwa miesiace
u mnie wsrod znajomych to chyba z 10 lasek z terminem lipiec/ sierpień
to zalegniemy wózkami ulice miasta hehehehehe i co do okoła same dziewuchy tylko ja i kumpela chłopaczki i to poraz drugi
...eh nie wazne wazne aby sie donosiły i zdrowe urodziły...
Wróciłam przed chwilą z poczty. Przy okienku jedna pani, inna pani (na oko 50 lat) coś tam wypisuje sobie na kopercie przy stoliku. Pani stojąca przy okienku skończyła i już chce podchodzić do okienka ja a tu pani pięćdziesiąt lat zasuwa niczym nastolatka i wpycha się przede mnie. Grzecznie mówię, że teraz to chyba moja kolej i że ciężarną mogłaby puścić to nawet nie uraczyła mnie swoim spojrzeniem. Masakra jaka panuje znieczulica. Aż mnie wmurowało.
Zmykam na szkolę rodzenia i obczaić jak tam anulek się czuje:-)
Witam :-)
Oli powodzenia w przeprowadzce! Jak będziesz się pakować to może zapomnij spakować rzeczy swojego mężczyzny ;-)
Co do mężów: ostatnio jechałam autobusem z mężem i córką w wózku. Wsiedliśmy, wstała kobitka i mówi do mnie proszę sobie usiąść a mój mąż na to "nie, nie trzeba"myślałam że go wykopie z tego autobusu.... Czasami jak coś powie to szkoda słów...!
Ewa też tak miałam z poduszką, ale doszła. Mam nadzieję, że nie stracisz pieniążkówkurcze dziewczyny - ale sie pochwalilam łóżeczkiem - sprzedawca ma zawieszone konto, nie odbiera telefonów, a list przewozowy owszem jest ale w UPS powiedzieli ze towar jest nadal u nadawcy ;( Szlag mnie trafito sie nazywa okazja
dostalismy kase na lozeczko od tesciow i ciekawe skad teraz wezmiemy na drugie
![]()
kochane byłam wczoraj u maluszka i lekarka mnie załamała, bo powiediała że troche mu sie pogorszyło,że jakaś infekcja czy coś. I chyba jak narazie przeniesienie małego nie wchodzi w gre.
karolap super wieści![]()
sorry przeczytac Was zdolalam ale odpisac nie ogarniam....kurde ze 2 osoby chyba tylko spamietalam..
też mam problem z odpisaniem wszystkim witam
sie popoludniowo- deszczowo
leje u nas juz od ok godz
Oli a meble zabrałaś??? Na pewno dałabyś radę z 4 piętra![]()