• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Patus18xxx jeżeli rzeczywiście macie tak trudną sytuację finansową, może spróbuj z ogłoszeniami o darmowym przyjęciu wyprawki. Wbrew pozorom są jeszcze ludzie, którzy oddadzą rzeczy po swoich dzieciach za darmo. Innym wyjściem są też ciucholandy, większość z nas kupiła tam sporo rzeczy dla swoich bąbelków.

reklama
DZIEWCZYNKI ZNALAZŁAM SUPER STRONKE DOTYCZĄCĄ CIĄŻY ,PORODÓW I TAKICH WŁAŚNIE INTERESUJĄCYCH NAS TEMATÓW SĄ TO FILMIKI (aż 7 stron)
Może Was zainteresują -mi się spodobały:tak:
Filmy instruktażowe - Dzieci.pl

Patus18xxx-podpisuję się pod tym co napisała dominic-zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji:w szmateksach są super ciuszki dla maluszków i nie tylko za śmieszne pieniądze możesz sobie przygotowac extra wyprawkę ,na allegro możesz również kupić używane śliczne ciuszki i nie tylko również fajne wózki ,łóżeczka itp.i nie ma sie czego wstydzić,wiele z nas kupowałao w taki sposób nawet mając dobrą sytuację finansową :tak:

Ostatnia edycja:
witam wszytskie pańcie:-)
ja własnie wróciłam z laboratorium i mam nadzieje, ze tym razem wyniki okażą sie lepsze niż poprzednim razem. choć nie ukrywam ze się strasznie boje ale coż trzeba się wstrzymać do jutra!
zjadłam własnie skromne śniadanko i nadal jestem głodana ale coż trza walczyć z cukrem a LANA tu jakies pysznosci zachwala:-( ale nadrobie sobie po porodzie ... tylko szkoda ze juz truskawek nie bedzie:-(
dzisiaj mam sprawe w sądzie i mam stresa choc ide tam tylko jako swiadek ale jakos i tak mnie nosi bo jednak to sąd!!!-boje się tym bardziej, ze tylko ja dostałam wezwanie nikt inny z pracy nie dostał / i to jest kolejny powód aby zmienic tę prace po porodzie/kurka zawsze na mnie musi trafic......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
w piątek mam wizyte u gina ciekawe co tam u mojego brzdaca słychac mam nadzieje, ze wszytsko w porzadku no i może uda m się w koncu uzyskać odpoiwedz od lekarza czy kwalifkuje sie na cesarke czy nie????!?!?!?!?!!!
zmykam cos porobic bo za dwie godziny ide sie stresowac do sądu...:-(
miłego dnia zyczę

Witam wszystkie kobietki mam termin na 14 sierpnia :) jestem pierworódką dlatego boję się jak cholera no a po za tym walcze od 3 tygodni z cukrami co mi nie bardzo wychodzi :(

agu_la-powodzenia w sądzie i nie stresuj się:tak: -luz blus wkońcu jesteś w ciąży wypnij brzuch i powiedz ,że masz duszności to szybko dadzą Ci spokój:-)

maaga-witamy serdecznie nową przyszłą mamusie w naszym gronie:-)

Hej!
Dziewczyny myślicie, że bardzo głupim pomysłem jest powrót do pracy??? jestem teraz na 2 tyg zwolnieniu - do dzisiaj,
dzisiaj mam wizytę i nie wiem czy iść na L4 czy jeszcze wrócić do pracy...czuje sie dobrze, jedyne co mi dokucza to alergia, która ostatnio sie troche nasiliła, no i czasami jest mi słabo, ale teraz jeździłabym do pracy samochodem. Doradzcie coś

a85, to zależy czy nie masz ochoty poleżeć sobie trochę i poodpoczywać. Powiem Ci, że w 1 ciąży byłam dość długo aktywna zawodowo i jak zaczęły się upały to dostałam takiej opuchlizny, że nie chciała mi przez noc schodzić, a kolejny pobyt w pracy tylko ją nasilał i to nie było fajne- nie wiem jaką masz pracę, moja wymaga dużej aktywności fizycznej, i myślę że częściowo to doprowadziło do wcześniejszego porodu...

A ja się chyba zaraz sama przywiążę do łóżka, bo znowu przeholowałam w weekend i wczoraj miałam jakieś super częste skurcze, które dopiero się teraz wyciszają.. ale obiecałam sobie że dzisiaj siedzę na kanapie i nic nie robię :-D

agu_la- tez mam w piatek wizyte i usg i tez dzis bylam w lab. Cała łapka mnie boli :/ A babka czyta moje skierowanie i sie pyta"To Pani jest w ciązy??" Kurde, nie widac??

Widze ze watek powoli wraca do życie....
a ja po urlopie mam maaaase pracyw pracy:/ Całe biurko zawalone dokumentami :/
To wracam do roboty
Miłego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry