• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Agulalula,kurczaki...nam tez sie auto rozjechalo!!!
pekla nam uszczelka pod glowica...i dupka blada!!!
naszczescie znalazlam polskiego mechanika,ktory nam to zrobi za 200 funtow,a nie tak jak angielski-600!!:szok::szok:
Akurat bardzo nam jest teraz potrzebny samochod,bo mielismy jechac ogladac mieszkanie do innego miasta:wściekła/y::wściekła/y:
Ale mi sie brzuszek stawia ,co chwile...biedne dziecko gniecie sie w brzusiu:sorry::sorry:

Ale mi zrobilyscie ochote na ogorki malosolne!!:-p:-p:-p
mam nadzieje,ze znajde co nieco w polskim sklepie...chociaz tam ostatnio kiszka:eek:

reklama
Trzecia:-)
Macie też takie wrażenie, że w brzuchu zbyt mało miejsca i młody/a jakby próbuje się wypchać na maksa? Doszłam na czczo do obwodu na poziomie pępka do setki. Masakra. Jestem kulką z wystającymi nibynóżkami. Ale koniec narzekania, niech sobie młody przybiera na wadze i nadgania z tym nieszczęsnym, wychudzonym brzuszkiem.
Igasia naprawiajcie samochód i zmieniaj mieszkanie bo sąsiadów masz okropnych a przy kolejnym małym dziecku wasze relacje mogą się jeszcze pogorszyć.

Moja cała prawa strona brzucha zostaje czasem tak skopana, że wyglądam jakbym krzywy brzuch miała:-)
W dodatku cały czas odczuwam dyskomfort w rejonie szyjki macicy, okropne uczucie..
Ogólnie to już mi za ciężko z Tomusiem w brzuchu, zwłaszcza że brzuszek mały (95cm od kilku tyg bez zmian) a syn duży i wierci się jak nie wiem co;-)
A i nie wiem co gorsze zgaga czy smak Rennie:-D

Ze mnie już się moje kochanie śmieje, że ja nie schodzę z łóżka tylko się staczam. Chyba będę musiała znowu powiększyć garderobę. Piszą, że bluzka na całe 9 miesięcy ciąży a tu lipa, w 31 tygodniu już zaczyna być ciasna. Te chłyty marketingowe....

szuszu Tobie ciężko? Z tym jednym kilogramem na plusie???? Ja mam plus 13!!

a wiecie kiedy po cesarce można zacząć ćwiczyć???

dominic moja garderoba tez się coraz bardziej pomniejsza.. Ale nie mam zamiaru nic kupować na końcówkę...

szuszu Tobie ciężko? Z tym jednym kilogramem na plusie???? Ja mam plus 13!!

a wiecie kiedy po cesarce można zacząć ćwiczyć???

dominic moja garderoba tez się coraz bardziej pomniejsza.. Ale nie mam zamiaru nic kupować na końcówkę...

Ja czuję ciężar Tomusia;-)
Mi pozwolono dopiero 6 tyg po porodzie, tyle minimum trzeba odczekać. Jak będziesz na wizycie kontrolnej u gina po połogu to zapytaj.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry