Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i coaz bardziej sie boję tych bóli. :-)
później tylko ziemniaczki z sosikiem i leżakowanie :-) aby dupcia mogła równo rosnąć 
i tak mi ciezko czasami. Do przodu 9kg i chyba wszystko mam w tym brzuchu. Cisna mnie juz zebra, a z lozka tez sie raczej skulguje niz wstaje hehehe. Co do ciuszkow to wlasnie przez ten brzuszek to tez za wiele nie mam, pozatym jedne ze spodni ciazowych z tym pasem na brzuszek poprostu mnie denerwuja, ten pas wypada mi w polowie bebzola i gumka wkurza i cisnie nie da sie w tym chodzic. Ostatnio znalazlam w lumpeksie spodnie ze sciagaczem ktory akurat wypada pod moim brzucholem i w takich dopiero dobrze mi sie chodzi. Wogole nawet gatki potrafia mnie uwierac, masakra jakas.
potem snilo mi sie, ze moj M. mnie zdradzil, co jest juz standardowym snem od polowy ciazy 

kurcze a ja dzis CALY DZIEN niemal mam twardy brzuch...teraz jak leze jest ok, ale wczesniej porazka i nawet magnez nie pomogl a nic innego nie mam..a jeszcze pare dni pisalam ze mi nic nie dolega...

,