• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Devi oby Ja też mam w planach ale na przyszly miesiąć, musze jeszcze obgadac co i jak, bo ja to mam rodzinnego fotografa ;)) wiec zawsze moge pomarudzic co i jak. Czekamy na efekty i piekne zdjęcia w takim razie.
Karolap no tuniczek kilka mam tez jeszce kupowanych jako luźne nawet do paska przed ciaza teraz nosze i sa akurat tylko wlasnie ze spodniami mialam problem, ale jak narazie te jedne lumpeksowe najlepsze, szkkoda ze takich krotkich nie utrafilam w lumpku. No nic moze jeszcze jakos te niecale 2 miesiace wytrwam, tylko troche tesknie za sukienkami, a mieszce sie jedynie w dwie sprzed ciazy bo sa odcinane pod piersiami i luźne w brzuszku. No mam jedna kremowa ciążowa, ale jest bardziej elegancka bo ja na chrzciny kupowalam i na codzien to raczej mi za oficjalnie w niej chodzic.

reklama
tak jak Ty Biedroneczka tęsknisz za sukienkami tak jak za butami na obcasie - dziś z ciekawości ubrałam jedne, żeby sprawdzić czy mi noga urosła - mojej mamie w ciąży ze mna o jeden numer z bratem o kolejny :szok: ale mnie dziś na szczęście nic nie cisnęło bo byłby płacz jakbym musiała swoją "skromną" kolekcję zbierać od nowa ;-)

Wy laseczki dzisiaj z kiepskim samopoczuciem a jak od dwoch dni zasuwam jak motorek. W dwa dni zalatwilam zakupy do domu (rolety, reczniki, szafke na buty, zelazko i takie tam), supermarket, gotowanie na dzis i jutro, sprzatanie domu, prace w ogrodzie, klotnie z sasiadem i w koncu wstawilam pranie mlodego! Szkoda, ze mokre bo mam jeszcze wene na prasowanie. Nie wiem, co mnie wzielo, normalnie w weekend zdycham w lozku. Fakt, ze brzuch wczoraj mialam jak cegla ale mam taki twardy caly czas.

A, rakcja M. na poloznika: "Czy oni oh...li"? Jakis taki staroswiecki ten moj chlop.:-D

Agulalula za butkami na obcasie tez powoli tesknie, bo jedynie w jakich teraz jestem stanie chodzic to takie na gora 4 cm obcasiku, a w szafie tyle fajnych pantofelków i sandalków na obcasie i koturnie, ahh no niestety z tym brzuchem to ja mam niestety inne prawa grawitacyjne i przejscie dłuzszy odcinek chyba by sie zakonczylo ciut komicznie i tragicznie:-D:-D

Malgo00 reakcja polowki zarabista hehehe:-D:-D

Alez mnie dzis wszystko cisnie, brzuch mi chyba zebra rozsadza :szok:

Malgoo mówią, że taki przypływ energii i sił tuż przed porodem trafia ciężarne, ale Ty jeszcze nie wybieraj się na porodówkę;-)

Mi nogi tak puchną, że jedyne buty to japonki i baleriny i żadnych innych nawet nie chcę widzieć:no:

Ja już w końcu i przemeblowanie mam zrobione i dziś trochę posprzątałam, ale za długo to ja nie potrafię-brzuch jak kamień. Ale powoli dam radę, bo chce mi się , a to jest najważniejsze:laugh2:

Mi stopy tak się rozlazły, że mogę zapomnieć o założeniu jakichkolwiek pełnych butów. Tylko sandały z regulacją albo klapki na gumce z uwagi na puchnięcie. A też uwielbiam obcasiki i to takie spore:-)
Kolejne mebelki do domu zakupione. Moje kochanie od 2 godzin skalda komodę do sypialni (chyba jakaś skomplikowana;-) a za nieduże pieniążki kupiliśmy dość sporą w komplecie do łóżka, akurat promocja) a w łazience już stoi nowa komódka ratanowa. Powoli, powoli zaczynam mieć się do czego rozpakowywać:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry