• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

cześc dziewczynki:)

ja dzisiaj ostatni poniedziałek w pracy:)

Kasica super wieści! Zdrówka dla młodego życzę:)

flower powodzenia na wizycie, może akurat nie będziesz musiała zostac w szpitalu. Weź koniecznie numer do którejś z nas:)

szuszu ja mam termin z OM na 8.08 więc pewnie na samym początku się rozpakuję:0

Co do malowania paznokci przez męża to nawet go o to nie proszę bo bym miała całe stopy wymalowane:-D on mi jedynie zmywa lakier:)

reklama
Z jednej strony się cieszę, że już niedługo przytulę Tomusia, a z drugiej strony jestem przerażona, bo ten czas leci jak szalony, nim się obejrzę będę już w szpitalu bez brzucha:szok:

Dzień dobry:-)
Ale się już rozpisałyście z rana.
Kasica dobrze, że się odezwałaś i że wszystko idzie ku najlepszemu. No i gratuluję przeprowadzki:-)
Flower wracaj do nas czym prędzej i nie podrywaj przystojnych lekarzy, w ciąży zabronione;-)
Tonya liceum dla dorosłych:-p Swoją droga nieźle zakręcony sen.
A u mnie dzisiaj kucie. Kocham jak mi kują coś w świeżo wykończonych ścianach i syfią wszystko co myłam już x razy. To moje pasja życiowa normalnie. Dzień bez kucia, kurzu i syfu to dzień stracony!

witaam Was nadrobilam was ale nie mam jakos weny do odpisywaania ani sily przebicia....
jedyne napisze - Kasica bardzo cieszy mnie ze Grzes zaraz bedzie Z wAMI W DOMKU i to waszym bez tesciow tylko pozazdroscic:-)
ja dzis samopoczucie kiepskie i humor tez wiec ide milego dzionka...

reklama
hello

KASICA, wspaniale wiesci! fajnie GRZESIU ROSNIE I PEWNIE JUZ WKROTCE BEDZIE W DOMCIU! no i super ze sie przeprowadziliscie, wielkie gratki!

SAGAA zlym nastrojom mowimy precz! usmiechnij sie !!!

FLOWER powodzenia w szpitalu, trzymamy kciuki!

co do paznokci u nog ja sama moge spoko pomalowac ale prawie nigdy tego nie robie, wiec tak to juz jest jak sie chce to nie mozna, a jak mozna to sie nie chce:zawstydzona/y:

kurcze ja jeszcze nie czuje uciekajacego czasu, tzn ogolnie tak ale mam jeszcze ok 8tygodni do porodu i jeszcze wydaje mi sie to dluuuuuuuuuuugo, ale jak bede w 36.tyg (zreszta w moje urodziny) to chyba zaczne panike he he

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry