dominic
Fanka BB :)
Jadę tylko na weekend, nie było problemu z miejscami. Problem był tydzień temu z uwagi na długi weekend. A w Międzywodziu byłam z miesiąc temu, anulek ma nawet zdjęcie z tamtejszej plaży ode mnie:-)DOMIONIC to ja pytalam o morze i wypoczynek, a na ile jedziesz? ciezko bylo znalezc miejsca noclegowe?
\Mucha[/B] Ty to jak Ufoludek, wszystko nie tak![]()
To wina pudelka.....
Kasica gratulację. Niech Grzesiu chowa się w domku jak najlepiej:-)
Dzisiaj myślałam, że z brzuchem pobiję kobietę w szpitalu. Miałam mieć badanie krwi, kolejka do laboratorium na kilkanaście osób. Przede mną skierowanie od ginka dostała taka młodziutka dziwczyna w bliźniaczej ciąży (miała mieć dzisiaj krzywą cukrową). Schodzę gdzieś po 5 minutach za nią do laboratorium, patrzę a ona biedna stoi na końcu kolejki. Pytam się co tu robi to mi powiedziała, że te panie z przodu nie chcą jej puścić pierwszej. Narobiłam rabanu. O mało co nie pobiłam jakiejś blondi i jej matki, wepchnęłam młodą z bliźniakami do gabinetu zabiegowego a pani blondi na pożegnanie życzyłam ciąży z mega opuchlizną rąk i nóg, cukrzycą ciążową, rwą kulszową, bólami krzyża, wieczną zgagą, skurczami nie pozwalajacymi wstać i obustronnym zepsołem cieśni nadgarstka. Ciekawe czy wtedy nadal będzie uważać, że ciężarne to okazy zdrowia i mogą stać godzinę w kolejce. Ja piernicze taka znieczulica, szok.
ale się dziewczyny rozpisały
a jeszcze do tego miałam dużo prania i prasowania ( ciuszków dla Agatki ) I jestem padnięta. także nie mam czasu być na bieżąco i nawet nie mam jak was dogonić bo się rozpisałyście że ho ho 
załatwię to jutro. skwar niemiłosierny, najlepiej to mi na laweczce w parku było ;-)