Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
sama????????????

Dzień dobry,
przyszłam sie wygadac i wyzalić:/
P. mnie rano wkrzył a w sumie to zrobiło mi się przykro.
Wczoraj zdeklaorwał się ze z rano pojdzie po pieczywko na śnidanie.
Dziś obudziłam sie o 8.00 do 10-tej przwierciłam się w łóżku...a on cały czas śpi, nie ziantersowany tym czy ciezrana głodna czy nie.
W koncu dałam mu buziaki i postanowiłam wstać bo w brzuchu burczy.
Wstaje a w kuchni bałagan po jego wczorajszej kolacji...posprzatalam, wstawiłam pranie, ten dalej spi wiec sie ubralam i sama sobi poszlam po te bułki. Nie byl to dla mnie problem.
A jak wrocilam to mi sie oberwało...na moje pyatnie czy wczoraj kolacja smakowala i szkoda ze nie sprzatnal po sobie uslyszlam ze chyba wstalam lewa noga bo sie czepia. Potem, że uciekłam z lóżka i nikt mi po pieczywo nie kazał iść. Zmaknal sie w pokoju obrazony a ja sniadanie zjadalm sama:/
mój to zawsze mówi,że najlepiej nic od nikogo nie oczekiwać to się później nie rozczarujesz, ew. mile zaskoczysz....
marcelina, a jesteś pewna że on nie jest chory? To ciągłe wymiotowanie, kupy na balkonie- wiem że mój 5 letni pies jest "młodszy" od Twojego pięcioletniego, ale nawet w przypadku Twojej rasy to chyba nie jest jeszcze starcza przypadłość? Moje rzygają strasznie rzadko- jak mi się wymioty powtarzają w ciągu krótkiego czasu to kierunek wet i full badań, bo to coś dziwnego sie dzieje..