mucha_nie_siada
Fanka BB :)
maggie, ale chociaż ruszył dupsko :-). Myślisz, że mojego zagonić jest łatwo?
. Tylko ja tak męczę bułę, że on nie ma wyjścia :-).
. Tylko ja tak męczę bułę, że on nie ma wyjścia :-).Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Tylko ja tak męczę bułę, że on nie ma wyjścia :-).mucha pomalował,ale tapety już nie położył bo sadzenie drzewek było ważniejsze...

normalnie to bym się strasznie wkurzała ale on ostatnio strasznie dużo pracuje i jeszcze ma studia do nadrobienia więc widzę ,że jest przemęczony... a praca w ogródku go naprawdę relaksuje... chciał zacząc tapetowac wczoraj o 21 więc sama mu to odradziłam bo niewiele by zrobił. Ja to jestem czasami za dobraja to Cię podziwiam, bo moja cirpliwoś już by się dawno skończyła.... tylko ja bym pewnie złapała wałki sama pomalowała![]()
Obiecał,że w tym tyg będzie zrobione...maggie a kiedy to ten Twój kochany jechał po ten wałek, niech no znajdę
Czy wie któraś kiedy można rodzić najwcześniej by załapać się na te dodatkowe 2 tyg.?

i tak na dodatek karmią kobietę w ciąży -szok za co my tyle tych składek zdrowotnych płacimy