Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

) powiedz mu ze jak mu sie urodzi dziecko wymagające rechabilitacji to dopiero go plecki beda bolec, a sumienie mu życ nie da (o ile ma sumienie) - to tyle bo sie wku****am, za dobrze znam ten typ.
no ale w koncu matematyk

Chociaż tyle twego. Najlepsze życzenia imieninowe. Teraz po tym co pisałyście kurierom nie ufam więc kwiaty wysyłam bezpośrednioakutan, ale przy tym zawsze sobie ulżę słownie i jadaczka mi się nie zamyka jaki jest nienormalny ;-). To nie jest tak, że ja tylko swoje myślę. A relacje.. no cóż, dopóki zamiatam wkoło dupki to jest ok. Jak zaczynam wymagać - jest horror.
szuszu, u mnie też nie problem. Wszystko mam 'szóstego', a rocznica to już nawet 6.06. żeby nie miał wątpliwości ;-)

. Sory ale co za burak z Twojego meza. Odbij sobie teraz i nie rob kompletnie nic. Jak Ci cos powie to mow tylko, ze bardzo chetnie bys pomogla ale strasznie Cie plecy, kolana, brzuch, stopy bola i nie mozesz. I nie stresuj sie kochana, bo te Twoje skurcze to niepokojace.