Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jakby ktos nie wiedział to ja zawsze mam racje ( u mnie w domu juz w to wierza) a jesli nie mam racji, to i tak uczynię, tak by ja miec
![]()

.....
).
.
ehh... przyjechałam do domu ległam się i spałam. Wstałam ok 13 i dalej czułam się jak gumaaaaaaaa i dalej tak się czuje - MASAKRA JAKAS !!! normalnie choćby walec po mnie przejechał ;'( !!! Ciężki jakiś ten dzień dla mnie...
hehe !!!! Jeśli chodzi o zboczonych mężów to mojego do listy można dopisać śmiało - aczkolwiek mu się nie dziwie ostatnio jakoś nie miałam chęci do wariacji łóżkowych 
!!! Obiecuje mu poprawe hehe biedne te nasze chłopy, no ale niech wiedzą że ciąża to nie tylko piękny ale również cieżki czas dla obojga hehe Trzeba dać radeeee i tyle
:-)
. Hehe :-d :-d :-dpo co ci kochanek ? Z nim tez poźniej problemy, kup sobie lepiej wacka :-d:-d sa nawet takie na usb, to bedziesz miała przyjemne z pozytecznym, wacek w ruch a ty na bb :-d
albo się posikam ze śmiechu albo to ja zaraz urodzę:-( jakieś lodziki , namioty i wacki
chociaż jak tak pomyśle to mój tez ma jakieś aluzje co do lodów
mnie na szczęście namioty nie czekają ;-) chyba 
i takich i takich