• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Jeju ale mnie rozbawiłyście kobietki, z Wami to nie można mieć złego humoru, od razu przechodzi :-D:-D:-D

Dołączając do sondy, też stawiam na Sagę :-) Zmotywowana z nas wszystkich najbardziej jest ;-)

A moje biusta to bym do dwóch buldogów porównała...ale nie pytajcie dlaczego, tak mi się kojarzą i tyle...:baffled:

nie no nie mogę dziewczyny koniec ciąży a nam wszystkim tylko jedno w głowie jakies wacki ,lody chodzą -ja już normalnie wysiadam ze smiechu:laugh2:ja przez Was terminu cc nie doczekam i urodze wcześniej :-D

LASKI DZIEKI MAM NADZIEJE ZE WASZA INTUICJAA NIE ZAWIEDZIE JESLI CHODZI O SeX JESTESMY TroCHE PRZYcHAMOWANI przez moje chorobsko na dole;/
ja nie stawiam na nikim bo nie mam pojecia chcialabym byc ja ale czy da rade???
dwoiedzialam sie ze moja siostrzenica na podtrzymaaniu poczatek 3 miesiaca bylama u niej i okazuje sie ze na porodowce brak miejsc.... a i widzialam klka babeczek co chodzily na szkole rodzenia ze sa juz po ehh....
u nas duchtoa na maksa nie daje rady zaraz sie porycze;/
NATT WIELKIE GRATKI JESTEM DUMNA JAK RESZTA NIECH MALUCHY ZDROWO ROSNA A TY SZYBKO DOCHODZ DO SIEBIE;-)
Maggie zabilabym dziada;/ kup wibrator sobie a co:D
Marcelina super ze juz masz papier...;D
co do cycow sa zdecydwniae juz za duze;/
Bishopka moj P poszedl wlasnie do wojska a u was to niezly hard core musi byc;p
Asiaciur ciesze sie ze zostalas w dwupacu:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczyny. Jestem zła jak nie wiem co... Poszłam o 10 czekałam ponad pół godziny na KTG. W końcu podłączyli i półgodziny sobie leżałam, zapis wyszedł prawidłowo. Mała pod koniec miała czkawkę. Poźniej do 12 czekałam na USG. No i tym się martwie. Mój gin powiedział, że Mała jest za mała i niby mało waży :-( Z kolei lekarka na IP, która sprawdzała wyniki powiedziała, że jest ok. W miedzy czasie wyszło, że muszę zrobić posiew ( o której lekarz mi nie powiedział) Kolejna godzina na wózku czekania, myślałam, że mi tylek i plecy do tego wózka przyrosną.
A to są wymiary Małej:
Może któraś z Was się orientuje czy te wymiary są dobre czy nie bo już nie wiem.

BPD 83
HC 303
AC 261
FL 71
AFI 12
Wg 2060g
Ł II z tyłu (kurcze te łożysko trochę stare)
Tc wg USG 33,3 a według OM powinnio być 34:-(
Mój lekarz powiedział, że za 2 tyg. do kontroli i wtedy zobaczy co dalej i czy rośnie, kurcze a dlaczego miała by nie rosnąć:wściekła/y: Jeden lekarz mówi tak drugi tak i weż się człowieku mnie martw..

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry