• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
sagaa rzeczywiscie bije od ciebie desperacja:-D:-D ale ja podejrzewam ze raczej napewno będę miała tak samo jak już dobije do twojego tygodnia, ale po cichu licze że synuś wyjdzie wczesniej:tak:
szuszu a co sąsiadka przeskrobała??
agalula o jak fajnie ze ty tez masz babyshwer, zazdroszcze ;-) wyszalej sie moze faktycznie sie cos ruszy :tak:
kasica to czekamy na wieści !!

a mi sie dziwnie brzuch spina, zastanawiam sie czy to mały sie tak wypina ciagle, że twardnieje czy to jakieś skurczyki...

sagaa rzeczywiscie bije od ciebie desperacja:-D:-D ale ja podejrzewam ze raczej napewno będę miała tak samo jak już dobije do twojego tygodnia, ale po cichu licze że synuś wyjdzie wczesniej:tak:
szuszu a co sąsiadka przeskrobała??
agalula o jak fajnie ze ty tez masz babyshwer, zazdroszcze ;-) wyszalej sie moze faktycznie sie cos ruszy :tak:

Moja sąsiadka ma coś z podłogą i do 3 rano był tak hałas, że nie wiem.
najgorsze jest to, że ona wynajmuje to mieszkanie, a numeru do właścicielki nie chce podać. A przy tym hałasie nie da się spać, dlatego dzisiaj wzywam dzielnicowego i niech szukają właścicielki an własną rękę.

marzenix zobaczymy co moja kuzynka wymyśli - bo to w sumie jej pomysl z ta impreza - jak tylko sie dowiedziała że jestem w ciąży to powiedziała że na koniec ciąży się tym zajmie, ja nie znam szczegółów -poprosiła mnie tylko o numery dziewczyn które mają być. wiem tylko tyle że będzie quiz z pytaniami na temat mojego dzieciństwa - bo musiałam dać jej odpowiedzi i że będzie malowanie brzuszka :-D resztę Wam opowiem pewnie jutro :-) sama jestem bardzo ciekawa co wymyślą :-)

Szuszu tak zrob!!! powodoznka dawaj znac co i jak:-)
Marzenix ja tez liczylam i liczyc to ja sobie moglam w tych tygodniach caly czas myslalam ze to juz, brzuch mi sie spina mma nieregularne skurcze mdli mnie od wczoraj i dalej nic;/wiec sama widzisz nasze dzieci i takz robia po swojemu:P
Kasica to czekamy na Was;-)
AKutan i reszta mniej udzielajacyh sie gdzie jestescie??????????????

Ostatnia edycja:
Pudła kupione, zaraz będę działać:-)

Oli kciuki zaciśnięte.

Maggie
za Ciebie tez mocno zaciskam kciuki. Im szybciej wstaniesz po cc tym szybciej będziesz dochodzić do siebie i tym krócej będziesz w szpitalu.

Sagaa ale daj małżowi chociaż chwilę odpocząć;-)

Marzenixx mam podobnie. Przez szpital wcale nie czuję, że jest lipiec i lato w pełni. Te wakacje chyba całe mi uciekną.

Pudła kupione, zaraz będę działać:-)

Oli kciuki zaciśnięte.

Maggie
za Ciebie tez mocno zaciskam kciuki. Im szybciej wstaniesz po cc tym szybciej będziesz dochodzić do siebie i tym krócej będziesz w szpitalu.

Sagaa ale daj małżowi chociaż chwilę odpocząć;-)

Marzenixx mam podobnie. Przez szpital wcale nie czuję, że jest lipiec i lato w pełni. Te wakacje chyba całe mi uciekną.
spoko ma oddech ode mnie od soboty wiec nie ma tak dobrze:P mnie tez te wakacje uciekaja my zyjemy innym rytmem teraz Dominic ale przyszle na pewno beda dla nas latem i wakacjami w pelni :-)

reklama
agalula ale fajnie, kurcze jak ja bym chciała takie babyshower:sorry2: no ale u mnie sie nikt nie domyslił hehe:dry: czekam na relacje :tak:
szuszu
to faktycznie cos nie tak z sąsiadka, dobrze że do dzielnicowego idziesz....
ja tez mam nieciekawych sąsiadów:baffled: i tez myślałam o tym żeby właściciela znaleść ale to nie takie proste...
sagaa odebrałaś mi resztke nadziei :dry: ja nie chce czekac do samego końca bo chyba mnie rozsadzi :baffled:
dominic to trzymam kciuki za sprzątanko :tak:

spadam zaraz szwagierke do lekarza zawieźć, a potem może w końcu spędzę tochę czasu z małżem....

buźka laski

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry