szuszu888
Fanka BB :)
szuszu a o której wizyta? Jak skurcze?
Idę się zaraz kąpać i jadę do lekarza, bo ze stresu nie dam rady. Skurczy brak na razie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
szuszu a o której wizyta? Jak skurcze?

ale ja podejrzewam ze raczej napewno będę miała tak samo jak już dobije do twojego tygodnia, ale po cichu licze że synuś wyjdzie wczesniej

sagaa rzeczywiscie bije od ciebie desperacjaale ja podejrzewam ze raczej napewno będę miała tak samo jak już dobije do twojego tygodnia, ale po cichu licze że synuś wyjdzie wczesniej
szuszu a co sąsiadka przeskrobała??
agalula o jak fajnie ze ty tez masz babyshwer, zazdroszcze ;-) wyszalej sie moze faktycznie sie cos ruszy![]()
resztę Wam opowiem pewnie jutro :-) sama jestem bardzo ciekawa co wymyślą :-)spoko ma oddech ode mnie od soboty wiec nie ma tak dobrzePudła kupione, zaraz będę działać:-)
Oli kciuki zaciśnięte.
Maggie za Ciebie tez mocno zaciskam kciuki. Im szybciej wstaniesz po cc tym szybciej będziesz dochodzić do siebie i tym krócej będziesz w szpitalu.
Sagaa ale daj małżowi chociaż chwilę odpocząć;-)
Marzenixx mam podobnie. Przez szpital wcale nie czuję, że jest lipiec i lato w pełni. Te wakacje chyba całe mi uciekną.
no ale u mnie sie nikt nie domyslił hehe
czekam na relacje 
i tez myślałam o tym żeby właściciela znaleść ale to nie takie proste...
ja nie chce czekac do samego końca bo chyba mnie rozsadzi