• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

i co focha mam na was!!!! jak mnie nie ma sztrykujecie jak oszalale jak jestem nikogo prawie nie ma;/
Maggie uwazam dasz rade kazda ma obawy ;-)
Szuszu
mam nadzieje ze przespisz spokojnie nocke;-)
Beti wlasnie nie kazda ma nk i nie kazda chce sie ujawniac, a TY odpoczywaj po tych wojazach:-)
Tonya miala cos zaplanowane jakos na niedziele jak dobrze pamietam....
Malgoo kochana dzieki nic na razie sie nie dzieje mam nadzieje ze do konca tyg urodze poczekamy zobaczymy:-)ja dzis jadlam nutelle posmarowana na swiezych waflach:D
Agula to dobrze jak odchodzi czop juz niedlugo....
Nadzieja, Marcelina, Mucha do jutra wyspijcie sie :-)
a ja nie heftalam, milo spedzilam czas z przyjacioka i jej narzeczzonym a ze tu taka cisza chyba tez pojde spac;/
Pflaume glowa do gory juzz niedlugo dasz rade!!:-)
JJ dobrnoc;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Wrzucam fotki grzesia

Załączniki

• Obraz 052.jpg
    Obraz 052.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 54
  • Obraz 055.jpg
    Obraz 055.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 52
Bongiorno:-)

Jaki śliczny Grzesiu:-)! Kiedy mój Dominik będzie taki duży?

Mam dość życia na kartonach. Wreszcie zmusiłam moje kochanie do skręcenia regałów, jadę po pudła do castoramy i wywalam wsio do gospodarczego. Chcę mieszkać jak normalni ludzie! Dzisiaj mają mi (podobno) przywieźć sofę :happy2:

A młody ma już 1305 g :-)

Cześć dziewczynki;-)

Ja dziś wyjątkowo wcześnie wstałam, ale mój małż wrócił nad ranem z wyjazdu i jakoś już zasnąć nie mogę:dry:

Kasica piekny ten twój synuś i jaki juz duży :tak::-)
Dominic super że mały przybiera pieknie na wadze oby tak dalej :tak:
maggie nie jesteś sama ja tez zaczynam się stresowac powoli....:baffled::baffled:

Nie wiem gdzie mi uciekł lipiec, ale przecież za moment będzie sierpień :no: Już tak malutko czasu zostało.....:shocked2:

Kasica Grzes jest przeslodki:-)
Oli ja rownez 3 mam kciuki Filip za chwilke bedzie z Wam....cudnie:-)
Maggie rozumiem Cie ale pomysl sobie ze bedziesz juz tulic jutro swoja coreczke i nie jedna z nas tak by tezjucz chciala... tez 3 mam za Ciebie kciukasy bedzie dobrze;-):tak:
A ja noc do bani, na zolodku dziwnie, skurczy brak czekam na meza jak przyjedzie kolo 11 musze na niego wsiasc i dzialac bo chce juz miec porod za soba a co :wściekła/y:a teraz sobie pije kawe....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry