• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Cześć Sierpnióweczki;-)
Jak tam samopoczucie?
Mi się nic nie chcę. Mam jakiegoś dołka:-( Non stop bym spała, a jak nie spie to latam do toalety na "siusiu". Plecy i biodra odmawiają mi już "współpracy... Do tego dochodzi kłucie w lewej pachwinie i ból spojenia łonowego.. A i te oczyszczanie lekkie biegunki też mam..:crazy: Posprzeczałam się z M. przez teściową:wściekła/y: A jutro czeka mnie wizyta u ginka im bliżej końca tym nie chcę mi się chodzić do niego. Ostatno Kasiula jest bardzo ruchliwa, coo mnie bardzo cieszy;-)

Udało mi się Was nadrobić, ale nie pamiętam, która co pisała bo dużo tego było... w każdym razie nawet jak nie piszę, to i tak Was podczytuje;-)

reklama
ja pierdzielę jak zaczynałam nadrabiać to było 1505 stron..............teraz 1509..........już myslałm, że dziś nie skończę...........:szok:Ładnie produkujecie....

Dziś zaliczyłam 2 skurcze takie mega mocne, porodowe......aż w kroczu mnie bolało :baffled: no ale w odstępie 7 h.....więc w tym tempie to zanim dojdę do 5 minut to się sierpień zacznie hehhe.

Co to ja chciałam....eee nie pamiętam....za dużo się Was naczytałam......i z głowy mi wszystko uciekło.....
aaaa już wiem : dużo dziewczyn szykuje się na cc....kurcze podziwiam Was. No jak mus to mus ale ja świadomie bym się nie dała.....ta szpila w kręgosłup.........w poniedziałek jak mnie gin "rozkręcił" badaniem to wyłam, że dopiero jutro (we wtorek) mam okulistę i nie mam świstka, że mogę SN rodzić....a w nocy mnie bez dwóch zdań pokroją.......Kurde ja to panikara jestem.......masakra

lece, bo M. się kładzie a potem muszę sama wszystko gasić i wyłączać.....a mi się nie che :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry