• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Marzenix wstalam dzis z jakas nuta desperacji za duzo porodow w tym tyg za tydzien dokladnie mam isc do szpitala jak nie urodze a tego wolalaby uniknac poza tym do czwartku najlepiej jakby maly wyszedl bo pozniej nie ma mojego meza i zostane sama ;/ Ty widze jeszzce troche czasu masz w tym okresie mialam taki jazdyw mozgu ze to jest jakas porazka:baffled:a teraz zaczynam jakos wymiekac przed porodem ze nie dam rady czy cos choc wiem ze mnie to nie ominie wiec lepiej szybciej jak urodze niz poniej:P nie wiem czy maz sie da po sluzbie moze byc zmeczny ale trudno najwyzej sama sie nim zajme potrzebuje tylko jedna rzecz od niego :-D:-D:-D ale ja jestem dzis kopnieta masakra jakas:P

Kasica Grzes jest przeslodki:-)
Oli ja rownez 3 mam kciuki Filip za chwilke bedzie z Wam....cudnie:-)
Maggie rozumiem Cie ale pomysl sobie ze bedziesz juz tulic jutro swoja coreczke i nie jedna z nas tak by tezjucz chciala... tez 3 mam za Ciebie kciukasy bedzie dobrze;-):tak:
A ja noc do bani, na zolodku dziwnie, skurczy brak czekam na meza jak przyjedzie kolo 11 musze na niego wsiasc i dzialac bo chce juz miec porod za soba a co :wściekła/y:a teraz sobie pije kawe....

sagaa-hahaha dobre, kiedyś mojego dosiadłam jak spał heh a rano mówi do mnie co to za gwałt był? ja jeszcze kilka dni i ponawiam akcje. choć wczoraj pytam się męża czy mi się odda :-D ale się usmialiśmy. no i co boi się i nici. jeszcze tylko kilka dni, dzisiaj wizyta ciekawe czy rozwarcie już jest....

Oli-trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& i czekamy na niusy

maggie-tobie też zazdroszcze. będziasz miała już za sobą i bedziesz swoje maleństwo tulić

Beti nie rozumiem Twojego pytania? o co kaman?
Kasica ten Twój synek to już nie taki maluszek ! super że tak ładnie rośnie , jak tylko będziesz miała czas napisz coś więcej , czekamy na dobre wieści!
dominic Twój Szkrab też niedlugo bedzie taki duży! zobaczysz , już teraz zobacz jak ładnie przybiera na wadze a Ty będziesz tylko ubranka na większe wymieniać!
wszystkim co w tym tygodniu będą miały cesarki życze powodzenia! jak ja Wam zazdroszczę - będziecie miały maluszki już przy sobie!
mnie cały czas boli brzuch jak na @ ale to takie ćmienie , nie jest to falowe tylko cały czas... już też cała w stresie chodzę że to niedługo... ale może coś sie ruszy po tym jak dziś będę sprzątać mieszkanie przed baby shower.

Agula spoko ja tak mam od nie wiem kiedy i jakos nic sie nie dzieje poki co;/milego sprzatania i udanej imprezy!!!:-)
Maggie nie moze nie osiognela szczytu tylko moj cel to urodzic jak najszybciej ...:P
Cokies ja jeszcze nie "zgwalcilam" mojego meza ale chyba dzis bedzie ten pierwszy raz <lol>:-D

Oli, trzymam kciuiki;-)
Maggie, nie dziwię się że się denerwujesz, no i też trzymam kciuki:-)

A ja całą noc mam nieprzespaną ze względu na moją sąsiadkę-kretynkę:wściekła/y:
W nocy prawie wymiotowałam, miałam straszne mdłości..
I ogólnie jestem wściekła dzisiaj...

reklama
Szuszu czemu cie tak wsciekla???mdlosci wiesz lepiej smigaj do tego lekarza bo cos mie sie to nie podoba wczoraj skurcze w nocy mdlosci...
Agula a mnie po 15 chodach w domu:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry