Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
czekam na meza jak przyjedzie kolo 11 musze na niego wsiasc i dzialac bo chce juz miec porod za soba a coa teraz sobie pije kawe....

nie zajeździj chłopa

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czekam na meza jak przyjedzie kolo 11 musze na niego wsiasc i dzialac bo chce juz miec porod za soba a coa teraz sobie pije kawe....

a teraz zaczynam jakos wymiekac przed porodem ze nie dam rady czy cos choc wiem ze mnie to nie ominie wiec lepiej szybciej jak urodze niz poniej

ale ja jestem dzis kopnieta masakra jakasKasica Grzes jest przeslodki:-)
Oli ja rownez 3 mam kciuki Filip za chwilke bedzie z Wam....cudnie:-)
Maggie rozumiem Cie ale pomysl sobie ze bedziesz juz tulic jutro swoja coreczke i nie jedna z nas tak by tezjucz chciala... tez 3 mam za Ciebie kciukasy bedzie dobrze;-)
A ja noc do bani, na zolodku dziwnie, skurczy brak czekam na meza jak przyjedzie kolo 11 musze na niego wsiasc i dzialac bo chce juz miec porod za soba a coa teraz sobie pije kawe....
ale się usmialiśmy. no i co boi się i nici. jeszcze tylko kilka dni, dzisiaj wizyta ciekawe czy rozwarcie już jest....