• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

JJ mozesz wpaść do mnie na baby shower :-) będą muffinki jeszcze z moimi dekoracjami :-) a jutro na to ktg do mswia idziesz? bo ja jutro sie tam wybieram :-) mam nadzieję że nie będzie kolejki- jak zwiedzałam porodówkę to 3 laski czkały na ktg :szok:

reklama
Marcelinaa- a ja obstawiam 16-sty :) 13-sty to sobota wiec chyba sobie roboty panowac nie beda a 15-sty to świeto i dzien wolny wiec wszysycy maja 13-15 dłuzszy weekend :)

Miałam już wiedzieć ale coś mnie zbywa ostatnio :wściekła/y: 12 tego idę i mamy się umówić..może 13ty.. może 15ty.. a może 20ty.. ale tego 20tego to go ostro pogrzało chyba :wściekła/y: to jest tydzień przed terminem naturalnym..więc mam nadzieję jednak na 13ty lub 15ty ;-)
ja idę 6 na wizytę i mamy się niby umawiać, tylko że wcześniej jak z nim rozmawiałam to mówi że dwa , trzy dni przed terminem :baffled: hmm ale to i tak zależy od małej jak ona tam przybiera na wadze! :-)

Marcelinaa- a ja obstawiam 16-sty :) 13-sty to sobota wiec chyba sobie roboty panowac nie beda a 15-sty to świeto i dzien wolny wiec wszysycy maja 13-15 dłuzszy weekend :)

możliwe, choć on sypał tymi terminami patrząc w swój notes- więc zapewne ma wtedy dyżury :-)

ja idę 6 na wizytę i mamy się niby umawiać, tylko że wcześniej jak z nim rozmawiałam to mówi że dwa , trzy dni przed terminem :baffled: hmm ale to i tak zależy od małej jak ona tam przybiera na wadze! :-)

mi wczesniej mówił, że wraz z końcem 37 tyg, ja mam jednak 80 km do szpitala..więc jak mi walnął 20 sierpnia to myślałam, że go udusze :wściekła/y:
a jak tam Twoja młoda ma teraz?

witajcie :-)

odnośnie planowanej cc to moja mówiła cały czas, ze robią u nas między 38 a 40 tygodniem. ale pewno co szpital to obyczaj.

u mnie senności ciąg dalszy. niby w nocy się wyspałam, a oczy mi się kleją od 11:00 ...

reklama
możliwe, choć on sypał tymi terminami patrząc w swój notes- więc zapewne ma wtedy dyżury :-)

mi wczesniej mówił, że wraz z końcem 37 tyg, ja mam jednak 80 km do szpitala..więc jak mi walnął 20 sierpnia to myślałam, że go udusze :wściekła/y:
a jak tam Twoja młoda ma teraz?

no właśnie nie wiem :-/ na przedostatniej wizycie zrobił mi takie szybkie usg i powiedział że jest nie duża,(nie wiem ile waży bo nic mi nie podał ) teraz jak pytałam czy wszystko w porządku i czy nie jest za mała jak na swój wiek to powiedział że jest wszystko ok ale że "klockiem" to raczej ona nie będzie :-) kazał przyjść 6 na dokładne usg :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry