Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
lato deszczowe zaraz deszczowa jesien a poźniej mrożna pół roczna zima z mrozami -30 i śniegiem po pachy - Kur.... żyć nie umierać . Spierniczam gdzieś do ciepłych krajów. Tam jak nie masz hymoru to chociaż słońce człówieka pocieszy !!!!!!!!!!!!!!! brbrbrrrrrrrrrrrrrrrr.... 
Dzwoniłam dzisiaj do szwagierki i jej synuś Filip (3latka ma) pyta się mnie " Ciocia a wyszedł już Twój dzidzi z brzuszka ? " haha Powiedziałąm mu że mówie do niego co dziennie żeby już wyszedł ale mnie nie słucha i że dzisiaj do niego przyjade i pogada z dzidzi żeby juz wyszedł to powiedzial " Filipa to napewno posłucha 
... Trzyma za Ciebie kciuki &&&&&&&. Staraj się myśleć tylko o Tym że jutro już przy Twoim serduszu bedzie wtulona córcia 

Mam zdjęcie małego Filpka, synka Oli. Nie mam tylko jak wrzucić na BB, komu mogę przesłać fotkę żeby to zrobił?
mozesz mi wyslasc, choc wrzuce dopiero jak wroce do domu![]()

Już wysłałam Cookies:-)
Dobra lecę do gina!!!!!!!!!!!!

;-)
ale Wam zazdroszczę 
) Mucha. A swoja droga, to dobrze Kochana Muszko, ze tak daleko ode mnie mieszkasz, bo groziłby mi jeszcze poród w Twoim towarzystwie 

oby szybko wyzdrowial.

Jaka ja dowcipna

Ubaw po pachyBishopka :-( Dla mnie to byłby zaszczyt leżeć z Tobą na jednej sali poporodowej :-( :-(
A gdzie pracujesz? We wojsku ?![]()
![]()
![]()
![]()
Jaka ja dowcipna
![]()
![]()
We wojsku jak i mamusia i tatus i dziadzius i reszta 
A z tym zaszczytem to przesadzilas, jestes mila, bo wiesz, ze niedlugo tylko my dwie na forum zostaniemy i zostanie Ci prowadzic dialog lub monolog