Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Skąd wiedziałaś ?Bishopka- bo ty poprstu czekasz na mnie co by miec wsparcie na porodowce....albo chcesz przy okazji na moja polozna sie zalapac za free![]()
zbieram na pieluchy, to na połozna mnie nie stać

Nie dramatyzujpocieszysz albo zasmuciszbo właśnie.. o nas to sie jakoś nie pamięta...
![]()
szystkie rodza wczesniej, tylko mnie bierze i wziąć nie moze 
wypisali moze i by nas szybko, ale z zaleceniem pilnej wizyty u psychiatry 

Ja po kilku Twoich postach stałam sie zupełnie inna osobaBishopka, no wiesz... jakbym spędziła z Tobą choćby dobę, to coś czuję, że musiałabym wykupić całą terapię u psychiatry. Nie byłabym już taka sama![]()
![]()

Na mojej doopie to zwykłe figi jak stringi wygladajaBishopka ja po prostu nie mam zwykłych, same stringiAle jak rzeczywiście nie będą potrzebne to wyślę małżonka do sklepu po jakieś zwykłe:-)
Jasne, zobaczysz jak bedzie i w razie "w" wyslesz slubnego na zakupy :-)

. Tak serio, przed ciążą Li też nie miałam żadnych pantalonów, same stringi. Musiałam się zaopatrzyć. I trudno mi było stringacze ubrać po porodzie... Więc teraz o stringach trochę zapomniałam.
Bishopka, no wiesz... jakbym spędziła z Tobą choćby dobę, to coś czuję, że musiałabym wykupić całą terapię u psychiatry. Nie byłabym już taka sama![]()
![]()