Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
normalnie sexi-plexi
zawsze nosiłam stringi a teraz z tymi wkładkami wiecznie śmigam więc kupiłam takie ala bokserki sama się z tych gaci śmieję
.karolaola-ja też w sumie tak nabierząco staram się dbać o siebieLANA mówisz, że warto wyglądać przy pierwszym spotkaniu z maluchamiJa już teraz co parę dni dbam o ogoloną pipkę, pomalowane paznokcie itd, bo to nie wiadomo kiedy człowieka złapie![]()

normalnie przez brzuch nic nie widzę,mąż tylko sprawdził,czy jest ok 
) - więc mi nie robi. Ale prawdą też jest, że włosy np. na nogach prawie wcale mi nie rosną w ciąży. Po tygodniu mam takie jak normalnie po 1-2 dniach, a nie należę do tych osób ze szczególnym 'zarostem'. Więc bym raczej powiedziała, że pod tym względem mój organizm jest dla mnie łaskawy :-)

i to zaledwie od wczoraj wieczorka...Nie mam pojęcia co napisać... Wszystko mi się w głowie pomieszało co i kto napisał
Chyba z 15 stron musiałam przeczytaći to zaledwie od wczoraj wieczorka...
mam to samo jak tyle nadrabiam 
.Ja swoim porodem jakoś się nie ekscytuję ,aż dziwne bo zawsze wszystko przeżywam jak stonka wykopki
a na razie mam luzik ale coś mi się wydaje ,że dzień przed będę miała kupę w gaciach ze stresu