• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
mówiac wprost to raczej nasienie podbarwione krwia...czop to raczej nie jest, bo po seksie przed @ wypływao identycznie (uwleibiam te opisy fizjologiczne ;P)

napisalm sms do sagii-poki co sie nie odzywa...moze ma cc ?

Może resztki czopa+sperma+trochę krwi:-D
Fakt, opisy są super:-D

Też napisałam do dziewczyn i czekam na odpowiedź. Na razie cisza..

ja tez tak czulam bo dopieroc o moja kolezanka miała podobna historie- skurcze juz czeste, wody odeszly a rozwarcia brak i zakonczyło sie cc

....niestety sagaa jest tam sama :( smskami jestem z nią :)

Biedna Sagaa - bezsens... nie ma w Pl jakiegoś czegoś co się podaje na rozwarcie? szkoda,że wolą ją pociąć niż pomóc z rozwarciem... bidulka, tak się umęczyła i wszystko na nic :-(
LANA - witamy w domku! i czekamy aż się ogarniesz :*

Taycia- ona juz odstała na rozwarcie kroplówke, zastrzyki, czopki...skakała na piłce...ale jej szyjka to franca i nie rozwira sie nic :( Tak sie zdarza :(

Juz musz ja pociac bo za duzo czasu od odejscia wod mineło...nie moga jej trzymac w nieskonczonosc

Biedna Sagaa - bezsens... nie ma w Pl jakiegoś czegoś co się podaje na rozwarcie? szkoda,że wolą ją pociąć niż pomóc z rozwarciem... bidulka, tak się umęczyła i wszystko na nic :-(
LANA - witamy w domku! i czekamy aż się ogarniesz :*

Na pewno Sagaa coś takiego dostawała, ale widocznie nie pomogło..
W Polsce za wszelką cenę nie chcą robić CC, to ostateczność..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry