Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie wiem, pamiętam, że pisała, że ma 24h służbę (tylko nie wiem od której), ale może go puszczą wcześniej. Na razie wysłałam sms z gratulacjami i pytaniem jak ona się czuje...ale pewnie jest wykończona więc jak nie odpisze to trzeba dać jej odpocząć

o jeden dzień za mną Bishopka i Tonya.Pozdrów ją ode mnie jak będziesz miała okazję:-)
Czekała, czekała i się doczekała
Teraz Twoja kolej:-)
Malinowa, a Ty jak się czujesz po porodzie?
Teraz czekamy tylko na wieści od Nadziei..
Biedna
Beti moze lekarz powinien Cie zobaczyc??
hmm gdyby to było takie proste tutaj to bym poszła a tak czekam do środy bo akurat mam wizytę. i szczerze wolałabym się rozpakować do środy.
kurde zazdroszczę wam dziewczyny że tak sobie możecie iść do lekarza i on wam powie co i jak. bo mi ostatnio jak byłam to tylko pomacała brzuszek i powiedziała że mała się szykuje do wyjściano halllloooo to ja sama wiem
![]()
moja mama jak przyleciała ostatnio to opowiadała że ona jak rodziła 1 raz (syna) to w drodze do szpitala już jak jej wody odeszły to pojechała sobie jeszcze do dentystykurde masakra
![]()
i to jeszcze dwa tygodnie po terminie
chciałabym żeby u mnie poszło szybkowody, skurcze, rozwarcie i mała na świecie
![]()
![]()
![]()
![]()