Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
) Ja czytałam o tym, że nie będę przybierała już na wadze i wręcz chudła, a ja ciągle wietrzę lodówkę i chodzę permanentnie głodna...Mąż patrzy na mnie jak na żarłoczne zjawisko - bo regularnie muszę coś przetrącić i już myślałam, że jestem dziwolągiem, ale nie - to miło;-)I wieści z dziś - znów galareta ze mnie wyłazi - tym razem bez krwi. FUJ!
Myślicie, że śpiworek wystarczy, czy powinnam udać się po rożek?
A i tak się zawsze coś do roboty znajdzie, bo mnie robota zawsze sama znajdzie - jak mówi mój M. 
Jezu dziewczyny ja normalnie noszę 80E i teraz kupiłam sobie 85F... masakra... Dobrze, że znalazłam chociaż jakiś w miarę przyjazny dla psychiki model:fiszbiny, koronka, miły w dotyku, rzekłabym nawet, że seksiTonya, ja kupilam staniki 85DD ale to z miesiac temu i teraz boje sie, ze beda za maleJak mi cycki po karmieniu opadna to beda do kolan...