reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Oj, jak miło przeczytać, że nie tylko ja co chwilę wietrze lodówkę, bo ostatnio zaczynam sama siebie przerażać ;-) Też czytalam, że pod koniec przeważnie się chudnie i zaczełam sie martwic, że cos ze mna nie tak ;-) Właśnie jestem po 6 dużych brzoskwiniach i tabliczce czekolady- masakra :szok:

flower188 wybaczam za pominięcie ;-) Ja osobiście wybrałam sobie termin porodu właśnie dzisiaj i nici z tego będą chyba :-( Nawet mojego wczoraj zaciagnelam na przytulanie (po wczesniejszym przedstawieniu artykułów w necie, że seks jest bezpieczny, a nawet znalazłam ze POWINNO się go uprawiac tydzien przed terminem i sie chlopak przekonał- w końcu :-))- dziś próbujemy dalej -mam nadzieje ;-)

reklama
a właśnie macie tak że już nie macie skóry na brzuchu? ja mam uczucie, że jak wezmę głęboki wdech to pęknę. Piecze mnie strasznie skóra. Boje się, że "popękam"- smaruję się na potęgę, ale wiem, że jak mam mieć rozstępy to i to mnie nie uchroni

jeeee jest pierwszy sierpniaczek :) SUPER!!!! No to teraz już mozmy rodzić :)

Ja tez jem dużo wiecej i tez czytalam ze pod koniec to ponoc sie chudnie a u mnie odwrornie. Aktualnie mam smaka na świeze bułeczki z masełkiem i żołtym serem....mniam mniam
Zaraz tez ugotuje kilogram ziemniaków bo mam cały worek śliwek to jutro porobie knedelki :) I moze druga porcje ciacha ze śliwka.

Ja cały czas palemie na barazwo, rozmaiwlam ze swoja polozna- ponoc to normalne bo pekaja naczynka w rozwierajacej sie szyjce ale jutro podejde do mojej ginki-moze mnie przyjmie (chodze na NFZ) i zbada jestem bardzo ciekawa czy cos rusza oprocz tego ze mlody nisko...ida cieple dni to mógłby sie wykluc :D

akutan- naszczescie mam jeszcze zapas skory na brzuchu . Ale smaruj jak najwicej zeby ci sie rozstepy nie porbily :(

NADZIEJA GRATULACJE - zdobyłaś tytuł PIERWSZEJ SIERPNIOWEJ MAMY!!!

A mnie się we łbie przewraca jak cholera oto jak się aktualnie czuję:

http://demotywatory.pl/3328005/Zmiana-decyzji

Jestem zbyt niedojrzała, żeby zostać matką, 13.08 osiągnę 30 na karku, a czuję się jak w stwierdzeniu " kiedy dzieci mają dzieci", poród to do mnie w ogóle nie dociera, czy któraś ma jakąś maszynkę do cofania czasu???

Blackberry- jak ty pięknie ubrałaś w słowa moje niepewności- ja do 30 dobiję pod koniec listopada ale też czuję się jak gówniara. Jak będziesz miała tą maszynkę to chętnie wynajmę ją od ciebie.
A ta apropo ciasta śliwkowego- właśnie robię :D
No i tak mnie plecy od tego bolą że wymiotować mi się chce. Jak ja wytrzymam te 3 tygodnie. Cierpliwość do tego bólu dawno mi się skończyła.

cześć Kochane ;))

NADZIEJKO GRATULACJE!!!

My dzisiaj zostaliśmy oficjalnie obywatelem, a mianowicie akt urodzenia odebrany :tak: Poza tym zaliczyliśmy kolejną wizytę pani Położnej i pierwszy spacer, no i pępuszek odpadł, aaaaaaaaaaaa no i dziś o 7.40 Borys skończył tydzień:-) Na spacerku grzeczny, spał cały czas, jutro ma być cieplutko to się znowu wybierzemy ;-) Jutro rano idziemy do przychodni się zważyć i skontrolować poziom bilirubiny, Mały jest już dużo mniej żółty, ale dla świętego spokoju sprawdzimy, żeby nic nie zaniedbać:tak:

Devi spółka z tymi knedlami:-)

nadzieja gratulacje!!!!!!!!!!!!!!
jestem jeszcze w dwupaku:-)
byłam u dr po zwolnienie i umówiliśmy sie na jutro po południu na IP przebada mnie i wtedy powie czy mnie zostawic bo powiedziałam że wole te dwa trzy dni w domku być chyba że będzie coś sie działo, ale jedno jest pewne do niedzieli musimy się rozpakować
jutro dam znać wieczorkiem co i jak

s propo skurczy to mam bolesne ale nie aż tak (da się znieść) teraz są nie regularne więc licze że nocka bedzie spokojna chyba że męża zaatakuje:-D:-D

reklama
petunia kurcze na mojego nawet arykuly nie dzialaja, a moze podeslesz jeden co zadzial hehe
akutan co do skory na brzuchu - witaj w klubie...

ja ok 17 poszlam do sklepu - 10 min spacer, myslalam juz ze sie zaczelo, takie mialam skorcze 2 piwerwsze w odstepie 15 min,pozniej bol w dole brzucha - klucie, pozniej w krzyzu.. normalnie az mi ciarki przeszly bo po jednym z tych odczuc jechala ulica karetka na sygnale...
a droga do mojego szpitala - korek taki ze bym chyba w aucie urodzila!!!!

no ale wrocilam do domu, zjadlam - bo glodna bylam, i przeszlo teraz spokoj....
ale jakos mi "wilgotno" caly czas

Do góry