• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

A mój młody raz rusza sie silniej raz mniej i słabiej i nie wiem od czego to zależy, na pewno od pory dnia :-) w nocy jest aktywny (oby mu to nie zostało) a w dzień to zależy.

reklama
A mój mąż w końcu skręca kołyskę, hehehe...

Marcelina, dla mnie pomysł na obied rewela, ale dla mojego małża niekoniecznie. No i do poniedziału zdążysz torbę spakować. No chyba, że spodziewasz się wcześniejszej akcji;-)

Ja niby mam tam wsio powrzucane ale bez ubranek dziecka i bez ładu i składu... planować nic wcześniej nie planuje.. ale jakby se tak każda planować coś mogła... boje się nie powiem troszkę.. jeszcze ten brzuch od paru dni non stop twardy.. ale w "tym wieku" to chyba normalne :zawstydzona/y:

a co małż nie lubi?

ja już zaczynam myśleć że nie urodzę w terminie tylko później :szok: ja chyba jeszcze raz muszę zabrać się za pakowanie i to takie właśnie z głową , po co mam nosić wszystko na raz , wiadomo dla maluszka musi być ale dla mnie :confused:

Karolinkaz właśnie ciekawe która pierwsza się rozpakuje :-D

zapomniałam dodać że ja już ze swoim jesteśmy skłonni pokazać córeczce wyjście :-D ;-) co ma być to będzie :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
na ochotnika to ja się sama zgłaszam :-D bo już tak bardzo chce i już tak bardzo nie daje rady że masakra.
M powiedział że chcę w czwartek ( i mogę się założyć że córcia posłucha tatusia ) a jak nie to on już się o to postara (nie wiem co miał na myśli :dry: )

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry