Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Może dzisiaj nadrobimy, tylko najpierw muszę sobie jakiś prezencik z okazji dnia kobiet zrobić, bo mój maż jak zwykle się nie postarał :-(buaahahah iiiijasneA na forum cisza, widać że wczoraj był Dzień Kobiet i chyba wszystkie byłyście uwodzone przez swoich Panów.
moj pojechal sobie po pracy na mecz i fakt przywiozl mi kwiatka bo 1 dziewczyna u niego w firmie nie przyszla wiec zostal im...Witajcie,
A na forum cisza, widać że wczoraj był Dzień Kobiet i chyba wszystkie byłyście uwodzone przez swoich Panów.

faktycznie te które spełniałyby wszytskie moje oczekiwania są pieruńsko drogie...może dziewczyny coś podpowiedzą 

maaga,ciężka droga przed Tobą kochana...trzymam kciuki najmocniej jak umiem żeby wszytsko poszło po Waszej myśli
Renatka,ja też mam problem z fotelikiem i żadnego faworytafaktycznie te które spełniałyby wszytskie moje oczekiwania są pieruńsko drogie...może dziewczyny coś podpowiedzą
A mój PAN spisał się wczoraj,dostałam kwiatka a wieczorkiem zrobił mi niespodziankę i jak położyłam spać Laure-przyjechała moja mama a my pojechaliśmy niby na zakupy a tak naprawdę do wypasionej restauracji na romantyczną kolację :-) wróciliśmy przed północą,zdążyliśmy nawet "skonsumować" ten dzień zanim mała się obudziła
Dziewczyny,jak któraś z Was ma koło siebie C&A to polecam odwiedziny,kupiłam Laurce kurteczkę przejściową za 17 zł,mnóstwo bluzeczek za 7 zł,spodnie za 18zł i dresiki za 24 zł![]()