• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dzięki dziewczyny! :-)
U nas jakoś dużego wysypu na razie nie ma. Od wczoraj przybyło ok 10 krostek. No i faktycznie ten puder długo zasycha ...

Jagienka u nas słoneczko, ale pewnie do czasu. Zapowiadali deszcze. O której kładziesz Laurę? Igor zasypia ok19-19.30 i śpi do 6.30 dostanie mleko i zasypia jeszcze na godzinkę, ale dziś i wczoraj już nie zasnął (jak zwykle jak mama może pospać to ten owsik nie da się wyspać, a jak muszę wstać to on sobie śpi) Teraz ma pierwszą drzemkę, które znów trwają do 40min, a spał już do 2h:confused2:

reklama
Nie znasz dnia ani godziny jeśli chodzi o ospę. Przynajmniej Wasze maluszki będą już ją mieli za sobą;-)

Jagieńka, już się powoli przyzwyczaiłam do rannego wstawania. Z tym że Kasia śpi tak do 6. A w każdą niedziele mąż daje mi dłużej pospać i zajmuje się Niunią, a ja odsypiam cały tydzień:-) Przeważnie śpię sobie do tej 8.30-9.00

Mama, z moją suczką już w porządku. W czwartek rano zwieźliśmy ją na zabieg, który trwał godzinę pod narkozą. Wyrwali jej 6 zębów górnych, aż do kłów. W domu do wieczora była jeszcze taka zamroczona, ale już jak do siebie doszła, to od razu była inna i mimo wyrwania zębów zaczęła wynosić Kasi pampersy. Najgorzej jak ją zobaczyłam po zabiegu, z językiem wyciągniętym, aż się poryczałam… :-(Jeszcze do jutra podajemy jej antybiotyk bo miała silny stan zapalny, ale poza tym jest już super:-)

Jagieńka, u nas pogoda też do d… i ze spaceru dzisiaj nici:-(

Karolaola, u nas też tak jest. Jak Kasia może dłużej pospać to nie śpi, a ja w środę szliśmy do lekarza na kontrole, to się rozespała.

A właśnie cieszę się bo Niunia przybrał 680g, poza tym wszystko ok:-)

My Kasie kładziemy po 19-stej. Budzi się o 3 dostaje mleko wypija 250 ml i śpi do 6.

Ostatnia edycja:
mama80

Tak to leci... :

Moje ustawienia

Twój Profil

Edytuj Sygnaturę

Wyskakuje Wam okienko jak na tekst

Tam klikacie w obrazek typu globus z "poziomą" ósemką :-P - - - w załączniku

I należy wkleić link do suwaczka Który macie podany po jego wykonaniu na stronie np. Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com

Najpewniej to będzie ten najkrótszy

Mi pomogła ta instrukcja- jedna z mam ją podała!

Igor fioletowy- jednak ten puder szybko się zmywa i długo schnie. Wykwitów mało na szczęście, ale na dworze tak pięknie aż szkoda w domu siedzieć ...

Pflaume,ja dużo nie wymagam,najwyżej do 6-7 rano ale 5.00 to dla mnie jakiś kosmos...niby tylko godzina wcześniej ale ja o tej porze nie mogę nawet podjąć rzeczowej komunikacji :sorry: potrzebuję kilkunastu minut żeby się dobudzić...

Karola,Laurkę kąpię o 18.00 a pół godzinki później już śpi,dotychczas spała mi 12h czyli do 6.30 rano,zaczęło jej się przestawić po zmianie czasu :eek: dzisiaj ją wykąpię 15 minut później i tak co parę dni będę jej przedłużać aż dojdziemy do 19.00...
Z wysypką u Igorka powinno już być tylko lepiej,u mnie pojawiała się w 2-3 rzutach :tak: (czyli 1-3 dni pierwszy i drugi najbardziej)

I uwaga...MAMY ZĄBKA!!! :-D:-D:-D (chyba Laura Lence pozazdrościła ;-))

Ostatnia edycja:
Karola, to dobrze masz;-)

Jagieńka, u mnie też są dni, gdzie kompletnie nie mogę się dobudzić i nie ważne o której się położe. Dla mnie 5 to jeszcze środek nocy :-D Gratuluje ząbka Lauruni, wygląda na to, że Kasia jako ostatnia dostanie pierwszego ząbeczka:-(

Nauczyliśmy dzisiaj Kasie dawać buzi i daje też nam spróbować jak coś je, wystarczy powiedzieć: „daj mamie am, am”. Coś dzisiaj mój Bąbelek śpi niespokojnie, trzy razy się budziła z wielkim płaczem i strasznie się kręci w łóżeczku…:crazy:
Jednak udało się wyjść dzisiaj na spacer, mimo kiepskiejpogody:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Pflaume,spokojnie,pewnie lada dzień się pojawi..,u mnie z chłopcami było tak że czekałam..czekałam...codziennie sprawdzałam a ząbek i tak mnie zaskoczył :-D u Lauruni wypatrzył Dawidek ;-)
Nam też udało się wyjść na spacerek :-)
Dziewczyny,gdzie jesteście?? Flower,jak malutka?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry