Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

do góry. Oprócz tego w łóżeczku fikał i ja patrzę, a on przybrał pozycję do raczkowania tylko zamiast na kolankach to na stopach się opierał
no a na koniec dnia klęczał przy pudle na zabawki. Codziennie mnie to moje malusie serce zaskakuje...
Trzymam kciuki za rodziców i obiecuję modlitwę 
i ja miałam zamykane to okienko w budce ale one były w starszych wersjach ;-) chociaż mimo tego gdybym miała teraz wybierać jeszcze raz wózek-z pewnością kupiłabym Roana i jakąś mniejszą spacerówkę 
nogi mi zaraz w zadek wejdą...uciekam spać,dobranoc wszystkim.U nas pogoda nieciekawa, a u Was?
Pflaume my w domku.Koło południa mały był z babcią niecałą godzinkę na dworze później w domkuszalał. No i potrafi pokazywać jaki będzie duży: chwyta wtedy rączkę w rączkę izadzieeera do góry. Oprócz tego w łóżeczku fikał i ja patrzę, a on przybrałpozycję do raczkowania tylko zamiast na kolankach to na stopach się opierał noa na koniec dnia klęczał przy pudle na zabawki. Codziennie mnie to moje malusieserce zaskakuje...
Głowa do góry może nie będzie tak źle jak myślisz. Trzebamieć nadzieję Kciuki za pozytywne wieści...
Dziewczyny, mamy nadzieję, że będzie dobrze – musi być. Chociaż mam momentami czarne myśli… :-( Wynik taty przekracza aż 25x krotnie normę, Dowiemy się we wtorek co i jak… To będzie nerwowy tydzień…

ja zastanawiam sie nad zaproszeniem na wesele do znajomej w lipcu, wlasciwie podjelam juz decyzje ze nie ide ewentualnie na sam slub, a widze ze moj maz chyba ma ochote... i myslimy dalej
namówiłam K żeby pojechał sam,tym bardziej że miał być świadkiem,wiózł młodych naszym autem do kościoła i to jedyna jego siostra,nie chciałabym żeby był nieobecny w jednym z ważniejszych dla niej dniu 
Przyszedł dzisiaj w końcu „Pan Metka”, Kasia oglądała go dokładnie i łapała paluszkami metki, ale myślałam, że będzie bardziej nim zainteresowana…
Daj Kasi czas :-)