Jagienka29
Fanka BB :)
Pflaume,mam nadzieję ze jej to przejdzie bo dzisiaj padam na pysk normalnie-tak mi dała do wiwatu
a tu wróciło z pracy moje najstarsze dziecko którym też trzeba się zając...skąd brac siły?? ;-)
Zasnęła przed 19.00 i jak gdyby wogule nie spała,po prostu otworzyła oczy jak tylko uchyliłam drzwi od sypialni,od razu uśmiech od ucha do ucha i nogi do góry
położyłąm się koło niej a ta na cyca-nie tylko zaczepiac mnie zaczęła,no to powiedziałam dobranoc i wyszłam a ona w taki ryk jakby ją kto ze skóry obdzierał
no to drugie podejście-znowu to samo...odłożyłam do łóżeczka i zeszłąm na dół...od jakichś 10 minut nie słyszę jej więc chyba śpi ale boję się iśc do góry sprawdzic...na szczęście nianie mamy na tyle czułą że słychac każde chrypnięcie małej...
a tu wróciło z pracy moje najstarsze dziecko którym też trzeba się zając...skąd brac siły?? ;-)Zasnęła przed 19.00 i jak gdyby wogule nie spała,po prostu otworzyła oczy jak tylko uchyliłam drzwi od sypialni,od razu uśmiech od ucha do ucha i nogi do góry
położyłąm się koło niej a ta na cyca-nie tylko zaczepiac mnie zaczęła,no to powiedziałam dobranoc i wyszłam a ona w taki ryk jakby ją kto ze skóry obdzierał
no to drugie podejście-znowu to samo...odłożyłam do łóżeczka i zeszłąm na dół...od jakichś 10 minut nie słyszę jej więc chyba śpi ale boję się iśc do góry sprawdzic...na szczęście nianie mamy na tyle czułą że słychac każde chrypnięcie małej...
i wcale nie jest mi przykro,że to nie dziewczynka pomimo,że byłam prawie pewna,że to Ona,a nie On
idę robić okłady Małemu