reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Witam
ostatnio tu nie zagladalam, ale troche urwania glowy mialam z moimi nowymi zyciowymi zmaianami, sprawy bankowe urzedowe potrafia glowe zajac. Jak juz zapewne niektore z Was wiedza Rozalka biega na calego samodzielnie juz od poltora miesiaca. Odwczoraj rozstralysmy sie ze smoczkowa butla i mleko pijemy z kubka Lovi. Pozatym mamy 8 ziebow i ida nam czworki, mala jest marudna i oprocz tego ma dni ze moglaby mi przyslowiowo "wisiec na spodnicy". To tyle co u nas pokrotce.

Marzenix spoznione gratulacje

Marzenixx- nie obejrzysz się i zaraz będzie końcówka.
Mi to nawet nie wiem kiedy to zleciało. Dzisiaj byłam na wizycie w szpitalu i Mikuś leży nisko... jeśli nie będę się oszczędzała lekarka pow,że grozi mi przedwczesny poród... :baffled::baffled::baffled::baffled: a jeszcze Szymon sam włazi na schody , Łobuz jeden!!!:-)

Biedroneczka - Rozalka ,aktywna dziewczynka,ale z reguły dziewczynki we wszystkim są szybsze niż chłopcy :-) u Nas idą dolne dwójki ( 7 i 8 ząb Szymcia) i też Młody jest marudny... my pijemy z kupka Tommee Tippee 8610219156188208.jpg i jest rewelacyjny!!!! mleko pijemy tylko z rana.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
taycia oj bidulko naganiasz sie za Szymkiem i jak tu sie oszczedzac. My mleko w sumie tez tylko rano i wlasnie z Lovi 360, (picie podaje z Nuk-a lub z normalnego kubka), potem mala mleko je w postaci gestej kaszki lyzka, to dziwny egzemplarz bo nigdy nie chciala kaszki do picia, a z mlecznych posilkow to jeszcze na wieczor dostaje piers, ale to juz po kapieli i w sumie pewnie juz nie dlugo, ostatnio wykluczylysmy karmienie popoludniowe i zgrabnie poszlo, teraz czas powoli na porzucenie wieczornego cycusia ;))

Ostatnia edycja:
biedroneczka dziekuje :tak:
taycia ale dużo przedwczesny czy tylko troszke?? hehe, ja tam bym chciala urodzić szybciej oczywiscie po 38 tc, ale licze ze tym razem nie przenosze:dry:

a ja to nie wiem kiedy to moje dziecie będzie pic z normalnego kubka lub z tego lovi 360, trafił mi sie uaprty egzemplarz i z innego kubka nie chce pic jak ze swojego niekapka z silikonowym ustnikiem, co jakis czas podsuwam mu z twardym ale nic z tego eh, a innych kubków to wogole nie daje sobie włozyc do buzi.... pewnie kiedys mu to minie, eh....:dry:

pozdrawiam :)

Marzenixx - nie wiem co miała na myśli,bo przecież tutaj ginekologicznie nie badają,więc tylko wymacała główkę rękoma. Ja Szymcia urodziłam w 38 tyg. Teraz mam nadzieję,że wytrwam do terminu... oby tylko nie po ;-);-) No to Uparciuch Ci się trafił. Szymek właśnie nauczył się pić ze słomki :-)

Alez moje dziecko ma dzis energie i apetyt, na sniadanie dwie kromki chleba jeszce zapite mlekiem, potem na 2 sniadanie miska kaszki, a teraz lata po calym mieszkaniu, oczywiscie po dobrych 2 h snu ;)) Wogole to moje dziecko coraz bardziej samodzielne sie robi, dzis rano o 7:50 wstala wlaczyla sobie zyrafke grajaca co ma w lozku do zasypiania i polozyla sie dalej spac, cwana sztuka, dzieki temu moglam sobie dluzej wypoczac bo wstala dopiero o 8:45 :))

Biedroneczka - ooo tak,nasze dzieci coraz madrzejsze sie staja!

A Szymcio wczoraj i dzisiaj temp. 39'C... chyba na zabki,bo innych objawow nie ma :-( biedaczysko moje

BIEDRONECZKA - CZYZBY SIE UDALO??? GRATULUJE!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry