Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój śpi nocą 9,5-11h i potem raz w dzień dosypia do swoich 12h / 24h... No co zrobić, taki egzemplarz mi się trafił, od początku nie lubił spać, nie mam pojęcia co oznacza niemowlę, które tylko je i śpi
A mój tata się śmieje mówiąc, że Tesla spał 2-5h na dobę 
ze spaniem ma roznie calej nocy nie przesypia
poki co to goraczkuje od wtrorku po szczepionce i przy zebach, szukam do niego przedszkola prv i pracy dla siebie...
niedawno robiłam sobie sesję,więc jak tylko będę miała zdjęcia to się Wam pochwalę....
Jest kapitalnie. Dzieci nadal się' dogadują', Lilka poucza Tymona (odciąża mnie), np. kiedy Tymon chce otworzyć szafkę podchodzi do niego, bierze rękę i mówi: "eeeeeeeeeeeeee! NIU NIU!". Prowadza go za rękę (nauka chodzenia), całuje, kiedy się przewróci czy uderzy, krzyczy na mnie, kiedy podnoszę na niego głos
Do tego Lilka dosyć mało jadła zawsze, teraz rywalizuje z Tymonem o miskę, chrupki i wszystko więc problem karmienia Lilki też odpadł, bo naśladuje Tymona
. Razem w dzień spią 3-4h, więc mam czas dla siebie (no i oczywiście całe nocki). Zobaczysz sama, że naprawdę nie było czego się bać. I nie stresuj się, jeśli przerazi Cię pierwszy tydzień czy miesiąc po porodzie.. z każdym dniem będziecie się docierać. A potem? Potem tylko będziesz 'siedzieć' z nimi i pękać z dumy, ze śmiechu i w ogóle