taycia nie drażnij mnie tymi angielskimi ciuchami
ja własnie z Anglii przywiozłam sobie kilka sukienek takich odcinanych pod biustem ( zawsze takie lubiłam) więc na lato będzie jak znalazł
a ja coś znowu schizuje bo takie mam wrażenie jakbym w ogóle nie miała brzucha, a już wcześniej mi się pojawiło lekkie zaokrąglenie... Ale sikam w nocy kilka razy i piersi mnie bolą ( zwłaszcza brodawki) więc może wszystko jest ok. A tu jeszcze tydzień do usg. Zwariuje chyba! Dlaczego my baby zamiast cieszyć się tą ciążą to cały czas się zamartwiamy???? Ale obiecuje ,że od II trymestru już nie będę schizować
Zobaczymy co z tego wyjdzie
A najgorsze jest dzisiaj to,że nie mogę odwiedzić mamy w szpitalu
panuje u nas grypa i pielęgniarki powiedziały,żeby lepiej nie ryzykować
Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie w związku z mamą!
a ja coś znowu schizuje bo takie mam wrażenie jakbym w ogóle nie miała brzucha, a już wcześniej mi się pojawiło lekkie zaokrąglenie... Ale sikam w nocy kilka razy i piersi mnie bolą ( zwłaszcza brodawki) więc może wszystko jest ok. A tu jeszcze tydzień do usg. Zwariuje chyba! Dlaczego my baby zamiast cieszyć się tą ciążą to cały czas się zamartwiamy???? Ale obiecuje ,że od II trymestru już nie będę schizować
A najgorsze jest dzisiaj to,że nie mogę odwiedzić mamy w szpitalu
Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie w związku z mamą!
Ostatnia edycja:
,i gorąco bedzie.
i chyba pozostane bez sentymentów i pójde jak lekarz mi da a oni niech robią co chca....oni dlamnie nie maja skrupułów.. jeszcze foch był jak poszłam na 5 dni chorobowego na dziecko gdzie przez 3 dni nie byłam ani razu na każde zawołanie ich byłam i żadnego dziękuje... ale cóż ja to w pracy bywa... pożyjemy zobaczymy wie napewno luty ezie moim ostatnim miesiącem w pracy nawet jakbym miała stanąć na głowie