Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.
Setki weterynarzy i nikt nie unie tego zlikwidować. I nas niestety zniszczył całe drzwi, a tyle pieniędzy za nie dałam że szok, cale są porysowane, ech i sierści we wszystkich ubraniach tyle, że trudno ją usunąć. Traktuję go jak członka rodziny na pewno będzie płacz jak go nie będzie ale już mam dość. 

Pytalam na ostataniej wizycie gina czy moge juz sie kochac, odpowiedzial ze jest juz wszystko w porzadku wiec tak tylko bez szalenstwa wiec moze to glupie ale ja nadal sie nad tym zastanawiam czy moge miec orgazm bo o to juz nie zapytalam... Nie wiem czy to oczywiste ze moge go miec?? Skoro pozwolil... Ale oragazm to niebolesne skurcze, one nie szkodza?? Im dluzej sie zastanawiam tym bardziej mi przechodzi ochota, jestem wkurzona ze zawsze zapomne o cos zapytac!! Czy ktoras z was miala zakaz seksu na poczatku ciazy a pozniej juz pozwolenie?? Prosze powiedzcie co o tym myslicie...