• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

monila dobrze jest też znaleźć jakaś dobrą położną w szpitalu,w którym będziesz rodzić. Ale masz jeszcze czas więc możesz podpytać tu i tam:)
A ty jesteś z Pszczyny?

reklama
maggie78 jestem z wsi obok Pszczyny:) hihh i do szpitala w Tychach i w Pszczynie mam rzut beretem:) yy to mowisz ze moge sobie sama położna wybrac?? a nie mogę sobie wziasc tej co przyjmuje razem z moim lekarzem?? jest bardzo fajna i mam do niej zaufanie;)

hih to zależy od człowieka;p hih ja jakoś nigdy Pszczyny nie lubiłam...;) ale ty jak będziesz miała okazje to odwiedź Pszczynę moze Tobie się spodoba;) no i przy okazji możesz odwiedzić mnie;)

Maggie, zastanów się jeszcze czy na pewno chcesz cesarkę. Ja też panicznie bałam się porodu siłami natury i teraz trochę żałuję, że chociaż nie spróbowałam rodzić naturalnie. Nawet jednego skurczu nie miałam, wszystko było takie mechaniczne-w piątek ustalono termin na poniedziałek, przyszłam do szpitalu, pocieli mnie i urodziłam..zero oznak zbliżającego się porodu, czuję jakiś niedosyt teraz..Fakt, że miałam przeciwwskazania do porodu sn, ale i tak żałuję, że nie podjęłam nawet próby..
O rekonwalescencji nie wspomnę, źle zniosłam kolejne 6 tyg. po porodzie, ból nie do opisania, nawet śmiać się nie mogłam, bo rana tak bolała.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry