cokies
Fanka BB :)
Ewak-gratuluje ci córeczki
ucieszyłam się bardzo (w moim otoczeniu rodzi się bardzo dużo chłopców),sama marze o dziewczynce mimo ze mam już jedną
a ruchy już odczuwasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tak z innej beczki ...odebrałam wczoraj morfologię i hemoglobina 11,3 czyli poniżej normy. A to dopiero poczatek 5 miesiąca. Kupiłam falvit i sobie bedę łykać co 2 dni.....może mi podratuje tą hemoglobinę trochę
(.
jj-a jaki falvit sobie zakupiłaś? ,bo ja biorę falvit mama:-)ewak czasy naszych mam nie były wcale tak dawno.....;-).
Teraz jest wręcz przyzwolenie społeczne na wszelkie "korzystanie" ......jak mnie ktoś pyta czy pracuję nadal to zaraz widzę, jak patrzy na mnie jakoś tak z politowaniem, że niby głupia jestem czy nienormalna, że dlaczego nie siedzę w domu, przeciez mi 100% zapłacą....
A tak z innej beczki ...odebrałam wczoraj morfologię i hemoglobina 11,3 czyli poniżej normy. A to dopiero poczatek 5 miesiąca. Kupiłam falvit i sobie bedę łykać co 2 dni.....może mi podratuje tą hemoglobinę trochę
(.
Falvit mało pomoże bo ma małą zawartość żelaza, prędzej Ascofer zawiera 200 mg w jednej tabl. i trzeba łykać 3x2 tabl.JJJa mam taką hemoglobinę od 1 m-ca, łykam żelazo bez recepty kupione, tak mi gin zalecił