• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

dobra poczytalam to teraz moge cos napisac

gratulacje dla wszystkich ktore poczuly malenstwa - ja nadal czekam

co do mycia zebow to na sama mysl juz mam odruch wymiotny ale nie poddaje sie i szoruje zabki a dziasla czasami krawaia czasami nie

wiecie od ok 2-3 tyg mam caly czas spierzchniete usta, balsam ani krem nivea nie pomagaja masakra juz nie wiem jak je doprowadzic do porzadku!!!!

od kilku dni pobolewa mnie podbrzusze czasami, takie klucie albo poprostu chwilowy bol, hmmm

reklama
Oli ale ty kruszynka jesteś. Ile wazył Piotrek przy urodzeniu?

Ale widzę, że chłop wysoki.....ja też lubię wysokich :rofl2::rofl2::rofl2:;-)Mój ma prawie 190 ale mógłby być wyższy hehehee. Takie zboczenie ;-). Jedni lubią blondynów inni brunetów....hehehe ;-)

Natt co do nie jedzenia przy chorobie to po ostatnich przebojach z F. i pobytem w szpitalu to mam już odmienną opinię. To zalezy od dziecka. F. pił jak szalony ale prawie nic nie jadł. A normalnie je sporo a chudy jak palec - wszystko spala. I lekarka powiedziała, że on akurat wymaga nie tylko nawodnienia ale i jedzenia. Zużywa tyle energi, że to przez brak pokarów stacił równowagę kwasowo-zasadową. Bo w sumie najbardziej na nogi postawiła go porcja glukozy.

A ja myslałam, że bociany chyba ze 30 to latały nad Polską na przełomie października i listopada :-D

karolap5-mi teżpierzchną usta podobno to taki jeden z uroków ciąży:tak:.Zawsze przed snem smaruję takim balsamikiem w sztyfcie taka jakby pomadka bezbarwna z witaminami ,nawilżająca-i to mi pomaga ,ale jak nie posmaruję jednej nocy to na drugi dzień powtórka z rozrywki :crazy:
Bóle w podbrzuszu a raczej takie kłucia też czasami są ,jak trwają około 10 min.biorę nospe ,kładę się do łóżeczka i pomaga:happy:

Eh ci lekarze, często co do wagi maluszka się mylą przed urodzeniem...

To co, wróżycie mi jeszcze czworaczki w przyszłym roku??!!:szok: To chyba wolałabym tych boćków nie widzieć ;-):-)

Na usta bardzo polecam balsam Tisane do kupienia w aptece, jest rewelacyjny

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry