• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Już tak dawno nigdzie nie byliśmy nie mamy na to czasu wiecznie albo praca albo jakieś dodatkowe kursy, studia podyplomowe ale myślę że maluszek wszystko to zweryfikuje :)

reklama
Ja tez lubię wysokich, Moj ma 192 i tez mógłby być wyższy :)))
uwielbiam wysokie szpilki i nawet jak je zaloze jestem sporo niższa :)) jak mnie przytuli to prawie mnie nie widać, a ja nie należę do niskich :)

kurcze, a mnie znowu odrzucili od jedzenia, chciałam sobie zjeść spaghetti ale mi zasmierdzialo jedzeniem i wlozylam z powrotem do reklamówki! Także póki co na obiad mam sok multiwitamina :)))

ja na usta polecam carmex :)

Oli no popatrz to ty dobry "hodowca" jesteś heheeh. Ja 170 cm i 55 kg przed poprzednią ciążą a syn 57 cm i ledwo na 3250 wkarmiony :happy: Teraz już też doktorek powiedział, że szczypawka rośnie :baffled:.

Tisane na usta baaardzo polecam :tak:

Mal-gosia masz rację maluszek wszystko zweryfikuje ;-) szczególnie te wspólne wyjścia na początku hehehe. Więc korzystaj ile wlezie :tak:

a85 umarłabym od takiego obiadu...wilczy głód mnie nie opuszcza....choć też czasami coś mi śmierdzi i nie ruszę, np. w ogóle mi ryby nie wchodzą...a powinno się ich dużo jeść w ciąży :confused:

Ja nawet mialabym ochotę na spaghetti, ale zasmierdzialo mini sobie odpuszcze, za to w domku mam paluszki rybne ziemniaczki i surowke i już mi slinka cieknie :)

znowu mnie boli kość ogonowa eh

Też polecam tisane- wybawca;)

Ja też lubię zjeść, ale później się taaaka pełna czuję i ciężko mi jakbym miała brzuch ooogromny, a tak nie jest.

Hmm z ryb to ja preferuję makrelę i szprotki:tak:

Mówicie wiosna...HUUURAAA!!!

Ja nawet mialabym ochotę na spaghetti, ale zasmierdzialo mini sobie odpuszcze, za to w domku mam paluszki rybne ziemniaczki i surowke i już mi slinka cieknie :)

znowu mnie boli kość ogonowa eh

Kobietka na fitnessie mnie oświeciła, że to nie kość ogonowa boli tylko są to początki bólu krzyżowo-lędźwiowej części kręgosłupa, typowe w ciąży i miarę wzrostu gabarytów brzuszka, ból będzie niestety wędrował wyżej...

Ostatnio kupiłam świeże dorsze i pstrągi (moje ulubione) przyrządziłam pod siebie, tak jak lubię i....tylko M. się najadł...ja skubnęłam i tyle...

reklama
na usta też polecam balsam Tisane najlepiej sprawdzony isuper goi i łagodzi suchość

ryby bleee ale za to soki jabłkowe jednodniowe czy dwudniowe pychaaa..

ja na wadze przed 65kg teraz 69,5kg- 4,5 kg na plusie:)

dziewczyny a jak u was teraz z seksem?
bo u mnie wciąż mam większą ochoteę!! przed ciążą tak nie miałam a w I trymestrze wogóle mi sie nie chciało przez mdłości a teraz?!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry