• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Cześć Dziewczyny!!!

No i zaczęło się! Chodzilam teraz cały zaś w spodniach cuazowychbi dzisiaj chciałam założyć normalne dżinsy, ale taki w których miałam zawsze luz- nie zmiescilam się!:( piersi nie urosly mi nic! A rośnie dupsko i nogi :( najgorsze te nogi, bo ciężko będzie pózniej zejść z tego!:(

znalazłam wczoraj fajnego użytkownika na Allegro, jak będę w domu to podam login, ma same ciuchy ciazowe, spódnice po 20zl itd. Ma tez stroje kapielowe dla ciężarnych, ja tak zastanawiam się nad basenem, ale boje się, ze pójdę i znowu złapie jakaś infekcje na dole :( ale pomyśle jeszcze na tym,

do dentysty tez musialabym się wybrać, ale znowu muszę isc do nowego, bo ostatnio jak chodzilam malam zajady po każdej wizycie! :(

ale pogoda paskudna!!!pada deszcz i jest nieprzyjemnie, ale po pracy jadę szukać szpilek do sukienki :) i postanowiłam,ze kupię sobie dzisiaj jakaś długa sukienkę na lato, bo widziałam ostatnio fajna:)) a w lato pewnie będę chodzić tylko w długich, znam swój organizm i wiem,ze napewno bedą mi puchly nogi :(

ale sobie pomarudzilam z rana :))))

witam i ja o poranku
dziekuje za wsparcie dzis juz lepiej tylko osłabiona jestem
moje malenstwo coś chyba tez osłabione mam nadzieje (rzadko czuje ruchy)
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

a85 no to będziemy czekać na nicka tej kobitki co sprzedaje fajne ciuszki ciążowe:-) miłego biegania po sklepach:-)

cokies to super jak dziś jest juz lepiej:-D

kurcze ja muszę tez w ten weekend wyskoczyć na jakies zakupy ciążowe ... co prawda jeszcze chodzę w swoich dżinsach ale zaczęły mnie gnieść ...

Oli kochana a co tam u Ciebie? zdrowi jesteście? Piotruś jeszcze leniuszkuje w domku czy juz w przedszkolu?

Ostatnia edycja:
I ja melduje sie z kawką. Co do twardnienia brzucha to polecam no spe i uważanie, bo w tak wczesnej ciąży może to oznaczać rozwieranie szyjki :-( Też się tego obawiam, ale we wtorek idę do lekarza to się dowiem. kiedyś jak mnie bolał brzuch to mi powiedział, że tak ma być :-) i bądź tu madra... W sumie to ja leżę bardzo dużo, bo kluje mnie coś w lewej pachwinie i mam wraznie jakby mi się spojenie łonowe rozłaziło (dodatkowo bolą kości w udach) dlatego zapobiegawczo do wizyty się oszczędzam, bo i ten strach o rozwierajacą się szyjkę. Mam nadzieję, ze zarówno u mnie jak i u Was szyjka bedzie trzymała do samego porodu. później niech sie rozwiera na maksa :-D
Cokies ja sie też martwilam ruchami ale wczoraj wieczorem dzidzia dała mi popalić :-) więc sie nie martw i pomyśl, ze w taka pogodę to i dzidzia śpi.. Kuruj sie ;-)

Ach co u mnie
padam_na_cycki.gif
jakieś smuteczki mam, cały czas chodzę na maxa wkurzona, wszystko mnie denerwuje
bezradny.gif
. K już dziś nawet próbował mnie wypchnąć z domu. Chciał mi dać na jakieś większe zakupy kaskę, żebym chyba sobie humor poprawiła, ale mi się nic nie chce.

Piotrek w przedszkolu, ale trochę popłakał dziś... nie chciał zostać

Ostatnia edycja:
Oli ,<przytul> pewnei masz taki humorek przez ta pogode... ehh ale mam andzieje ze szybko ci przejdzie bo przecież sa powody do radości:-) Piotruś juz zdrowy a ty czekasz na Filipka:-) głowka do gory :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry