• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Ale wiesz bycie na L4 nie oznacza siedzenia w domu i pochłaniania wszystkiego;) Może jakaś gimnastyka, aerobik wodny, spacery;-) Chodzi tylko o to , żebyś czuła się bezpiecznie, nie stresowała i nie była narażona na wszystkie panujące wokół infekcje, ale decyzja jest Twoja;)

Ja zrobiłam właśnie czekoladowe kule z płatków owsianych i sezamki ze stronki, którą podała neilaaa...pycha:)

reklama
Cóż za fatalna wiadomość!

Wiecie co odkryłam? Zależy gdzie się usytuuje igłę/obrączkę to ona zmienia odpowiednio ruch. Tzn., jeśli usiądę i robię nad wystającym brzuchem(bliżej piersi), to mam wahadłowo, jak robię w okolicach pępka to mam koliście. To dlatego wtedy mi szło po łuku, bo nie mogłam się zdecydować na wysokość ;).
Co za beznadziejna wróżba! Teraz nie mam na czym opierać swojej teorii co do płci ! ;)
Wam też zmienia ruch?

edit. Nie no co za schiza, jak robię nad dłonią, przy twarzy, gdziekolwiek to jest koliście, a typowo nad brzuchem jest wahadłowo;)

Ostatnia edycja:
Witam
Ja byłam u dentysty i pani doktor mnie akurat pochwalila, że wszystkie zęby są zdrowe:-), tylko niestety z dziąsłami problem, ale to mam kupić sobie miękką szczoteczke do szczotkowania.

dziewczyny dbajcie o zęby.
Zaliczyłam dziś wizytę- nowy ubytek koło kła !
Miesiąc temu go nie było :baffled:

oj biedna....szok ...czytalam wlasnie ze podobno na jedną ciąże przypada jeden stracony ząb....ja puki co mam tylko wrazliwe...sensodyne i miekka szczoteczka pomagaja.
a jak to jest z tym znieczuleniem przy borowaniu w ciazy....???

no dziewczyny załamałam się.. bo jakiś tam z tyłu to z tyłu..ale kieł?
masakra !!
nic nie widać..ale jednak świadomość inna..

mój dent powiedział, że tak niestety może być..

ps
znieczulenie nie jest groźne, ja odmówiłam bo twardziel jestem, ale mogłam dostać spokojnie..

Ja już prawie zamieszkałam u dentysty, rozszczelniają mi się po kolei wszystkie plomby robione kilka lat temu, w tym miałam dwa zęby leczone kanałowo - i teraz trzeba je uzupełnić nowego - za to nfz i tak nie płaci. Jutro zostawię w gabinecie 800zł...za wypełnienie kanałów w 2 zębach na nowo plus dwie plomby na światło...miałabym inny pomysł za zagospodarowanie tych 800zł, ale przecież ich nie wyrwę i nie zostanę szczerbatką...masakra jakaś, zawsze miałam słabe zęby pomimo szału szczotkowania i nitkowania, ale to co się dzieje teraz...moja dentystka już mówi, jak to wymienimy to wizyta 1 raz w miesiącu.

reklama
Kurka dziewczyny teraz mi się przypomniało, że ja w pierwszej ciąży kanałowe leczenie miałam za darmo. Że właśnie w ciąży leczenie te jest darmowe. Czy słyszałyście o tym, albo zmieniły się te 'przepisy'...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry