• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Ale ja mam spanie:)
Ja jeszcze nic nie kupiłam, cały czas słyszę od znajomych 'poczekaj jeszcze miesiąc', ale ja czekam tylko aż pokaże mi moje maleństwo co ma między nóżkami i wtedy zacznę coś kupować:tak: Mam nadzieję, że w piątek się ładnie rozłoży:-)

reklama
Bishopka-witaj w naszym gronie:) rozumiem że to twoje trzecie dziecko u mnie też:) na tym forum jest jeszcze dział "trzecie dziecko i co dalej?" jakbyś była zainteresowana to zapraszam:)

a ja dzisiaj dość późno i leże jeszcze w łóżku, chyba mnie dopadł rotawirus, w nocy wymitowałam bardzo i miałam biegunke teraz gorączka i bóle mięśni i jestem już taka słaba że jak wstane to kęci mi się w głowie, nic nie jem ale czuje że znów będę wymiotować yyhhh...

wiecie co... ja tak z innym tematem

mam dylemat... w maju moje dzieciaki idą do komuni.... jak sie ubrać żeby dobrze z brzucholkiem wyglądać??

oglądam sukienki na allegro i jakoś się nie widzę w zadnej - może macie jakieś sprawdzone wyjsciówki???

hej,

ja po II śniadaniu i własnie dojadłam snickersa :szok:.....ale miałam na niego chcicę, że szok :szok:

Czekam do poniedziałku do 21.03 na połówkowe i liczę na bąbla, że się ujawni. Nie robię wróżb, bo po co się rozczarować.....Na razie kupiłam pajaca i spiochy ale takie uniwersalne......no i czekam :cool2:

Witam nowe mamy!

Gabina na pewno coś znajdziesz. Ale ja bym lepiej kupiła coś co możesz przymierzyć i się w tym zobaczyć od razu. No i jeszcze bym poczekała, bo do maja to na pewno brzuch będzie większy i nie wiesz, czy w danym kroju/fasonie będziesz się dobrze wtedy czuć i czy będzie dobrze leżał.

Czytam , że twardnienia dokuczają większej liczbie mam.....ufff bo już się bałan, ze tylko mnie i że za wczesnie. W poniedziałek pogadam na ten temat z ginem.
Ja zauważyłam, że łapią mnie w aucie jak prowadzę. Przysunęłam sobie fotel bliżej, bo mam wrażenie, że jak zamocno napinam mięśnie żeby np. zahamować albo sprzęgło wcisnąć to wtedy odczuwam twardnienie. No i jakby lepiej jest po przybliżeniu się do kierownicy :).

Ostatnia edycja:
Witajcie;)

Paskudnie dziś...

Czekam na przesyłkę z all z ciuszkami i to nie jedną:cool2: Mam nadzieję, że dzis już przyjdzie.

Za chwilę też po chleb i drobne zakupy będę się musiała wybrać. I będę piec ciasteczka---> w wątku kulinarnym neilaaa podała super stronę z wypiekami, zajrzyjcie!;)

Witam nową mamuśkę- Bishopka- czarne myśli odłóż do szuflady. Wiem, że prosto nie jest, ale ja stwierdziłam, że inaczej nie można i tzreba z nadzieją patrzeć w przyszłość i tym sposobem ja mam już sporo ciuszków. A po połówkowym jak już maluch się ujawni zaczynam z konkretami...

No to idę trochę buźkę malnąć, nie pamiętam kiedy ostatnio to robiłam:confused:

Jeszcze raz dziękuję za miłe przyjęcie do grona sierpniowych ciężaróweczek, a także za wszystkie słowa otuchy i rady.
neila, u mnie prawdopodobnie bedzie dziewczynka, ale we wtorek jeszcze sie to okaze. poki co lekarz na usg widział dwie kreski i powiedział, ze tak obstawia :-) więc sie okaże we wtorek. ja mam cicha nadzieje, ze potwierdzi sie iz to dziewczynka, bo dla chlopca nawet nie mam imienia. Co do all to ja juz ogladam ale jak sie nie wie co bedzie to trudno cos wymyslic a poza tym ten strach ;-) Wiec powtorze sie, aby do wtorku

Bishopka ja jeszcze nie wiem, a już kupiłam sporo rzeczy. Jak przyjdą to może wkleję zdjęcia do odpowiedniego wątku. Wszystko uniwersalne. Więc zaskoczenia nie będzie;) Czekam na listonosza, mógłby być punktualny:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry